VIDEO: Dit is Caroline, de Rotterdamse André Hazes

Rotterdamse Caroline doet zich voor als lookalike van André Hazes

De Rotterdamse Caroline van Batenburg gaat al 14 jaar door het leven als Andrea Hazes, de lookalike van wijlen André Hazes. Maar in vergelijking met haar grote voorbeeld, zijn er twee belangrijke aspecten die ‘Andrea’ niet beheerst.

Ten eerste kan ze niet zingen. Toch opmerkelijk wanneer je een zanger imiteert. Dat lost ze overigens op met playbacken en daar is ze goed in. Daarnaast drinkt Caroline / Andrea ook geen bier.

VIDEO: Dit is Caroline, de Rotterdamse André Hazes

Komt door voetbal

Of veel mensen het niet raar vinden dat een Rotterdamse een Amsterdammer nadoet? Caroline vindt dat de schuld van “het voetbal” en wijst erop dat André Hazes net zo vaak in De Kuip kwam als in de ArenA.

“Hij had er zelf ook geen problemen mee hé, maar mensen linken het meer aan Feyenoord en Ajax. Ik weet zelf niet eens wat buitenspel is.”

Water in blikje bier

Maar bezoekers van Andrea’s playbackshow zien haar toch echt met een blikje bier op het podium staan. “Er zit water in het blikje, daar kan ik lekker mee klokken. Dan zeggen ze tegen mijn man, joh, je mag wel oppassen met ‘r want die zuipt dadelijk net zoveel als Hazes zelf.”

Rachel vind het ‘niet leuk’

De vrouw van André, Rachel Hazes, vindt het niet leuk ‘wat ik doet’. “Ik trek mijn kinderen ook niet de jas van de vader aan. Maar ik doe dit met zoveel respect. Ik ben in hart en nieren fan. Ik zal hem nooit belachelijk maken”.

 

Scroll naar boven