(Video) 7-jarige Audi-bestuurder racet woning van buren binnen

7-jarige Audi-bestuurder racet woning van de buren in Zwolle binnen

In Zwolle was het gistermiddag nogal hectisch. Een jongetje van pas 7 jaar oud parkeerde daar de Audi e-Tron van zijn vader in de woonkamer.

De geschrokken vader vertelt aan De Stentor dat zijn zoon ‘normaal’ wel vaker met de Audi speelde. Hij zou alleen niet geweten hebben hoe de wagen te starten.

Omwonenden schrokken zich het apelazerus. Een van de omwonenden zegt dat het geluid veel weghad van een gasexplosie. De eigenaar van de getroffen woning is weliswaar geschrokken, maar denkt vooral aan de gevolgen voor het jongetje. “Voor hem is het behoorlijk heftig. Die kruipt niet zomaar weer in een auto.”

Hoop dat hij het nog doet

Overigens had de vader van de jeugdige racer de auto nog niet erg lang. “Het is een elektrische auto, dus als je het pedaal intrapt gaat het heel hard. Ik hoop dat hij het morgen nog doet. Maarja, dat is bijzaak natuurlijk.”

(Video) 7-jarige Audi-bestuurder racet woning van buren binnen

De woning van de buren heeft het flink te verduren gehad, terwijl ook omliggende woningen schade hebben opgelopen. De buurman vindt het allemaal niet zo’n ramp: “Het is lekker weer buiten.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven