Victor Brand per brancard naar ziekenhuis gebracht

Victor Brand per brancard naar ziekenhuis gebracht

Presentator Victor Brand is vanmorgen met spoed naar het ziekenhuis gegaan. Het bekende gezicht van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak ging op een harde manier onderuit op een tennisbaan. Dat heeft grote gevolgen.

Televisie

Zoals gezegd kennen veel mensen Victor Brand als sidekick van Frank Visser. Bij het grote publiek werd hij echter eerder bekend, doordat hij Shownieuws presenteerde.

Nog langer geleden deed hij zelfs mee aan het realityprogramma Temptation Island. Althans, hij deed zelf niet mee, maar presenteerde het in 2003 samen met Tine van den Brande.

Tennissen gaat fout

Afijn, Victor doet heden ten dage ook een verwoede poging om zijn tennisskills op te vijzelen. Dat gaat het hem alleen niet zo goed af. Vanmorgen scheurde hij namelijk zijn achillespees af.

Victor Brand per brancard naar ziekenhuis gebrachtVictor Brand per brancard naar ziekenhuis gebracht

Op Instagram laat hij weten hoe het met hem gaat. Bij een foto waarop Victor Brand erg zielig kijkt, is te zien dat hij in het gips zit.

Ook belangrijk om te vermelden is dat Victor wel voorstond, toen het misging. Dat dan weer wel. We willen hem veel sterkte wensen met zijn herstel. Volgend jaar misschien Wimbledon.

Vrienden

Gelukkig heeft Victor ook veel vrienden die met hem meeleven. Onder meer Alberto Stegeman reageert en wens hem veel beterschap. Ook Bobbi Eden wenst hem dat.

De topreactie komt echter van niemand minder dan zelfbenoemd wereldster Rene le Blanc. Hij noemt Victor zijn amigo. Helaas voor Rene krijgt hij maar 1 like. Van Viktor zelf. Die is momenteel bezig met het beantwoorden van alle reacties, want hij heeft nu toch even niets anders te doen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viktor Brand (@viktor_brand)

Scroll naar boven