Christopher opende zijn hand en liet een paar sleutels vallen.

Bretagne keek over de binnenplaats en zag een gloednieuwe John Deere grasmaaier. Samen met een geschenk op hun voortuin stond een briefje waarop stond:

“Ik hoop dat dit tijd bespaart voor de dingen die er het meest toe doen in het leven. Bedankt voor je diensten en voor mijn vrijheid. Met vriendelijke groeten, een dankbare Amerikaan. “

“Waar begin ik? Er gebeurde iets GEWELDIGS vandaag! Terwijl ik mij klaarmaakte voor mijn dag, verscheen mijn man aan de deur met tranen in zijn ogen die onze zoon vasthield. Mijn hart stond even stil en ik dacht dat iemand dierbaars overleden was. ‘vertelde Brittany in haar bericht over het geweldige geschenk dat haar familie kreeg.

Hoewel Christopher geen flauw idee had wie hem de grasmaaier gaf of waarom, is het duidelijk dat een buurman Christopher zag worstelen om zijn gras te maaien.

Christopher’s routine bleef niet onopgemerkt door een iemand die werd geraakt door de toewijding van hem aan zijn tuin en de diensten aan ons land die bijna zijn leven kostte. Het is moeilijk te zeggen of de buurman begrijpt hoeveel hun geschenk betekent voor Cristopher en Bretagne. Maar voor hen is het levensveranderend geweest.

Christopher heeft nog een lange weg te gaan in zijn revalidatieproces, maar dankzij een gulle vreemdeling voelt de reis nu een stuk gemakkelijker aan.

Deze vriendelijke persoon besefte het offer dat Christopher maakte met zijn diensten in Afghanistan en besloot het juiste te doen. Het klinkt misschien als een kleine moeite, maar voor Cristopher en Bretagne
was het net als een geschenk uit de hemel.

We hebben allemaal iets goeds te bieden en deze actie laat zien hoeveel onze vriendelijkheid voor iemand kan betekenen. Deel dit met je vrienden en familie als je het hiermee eens bent!

Bron: IJ Review

Wat vind jij? Reageer hieronder