Veteraan geschokt door een briefje in zijn tuin nadat de buurman hem had gezien

De meerderheid van de soldaten die in het buitenland dienen, maken dingen mee wat wij burgers niet eens kunnen voorstellen. Ze offeren hun leven op, laten hun dierbaren achter en gaan naar onbekende landen, allemaal om ervoor te zorgen dat wij veilig zijn.

Helaas blijven hun inspanningen vaak onopgemerkt. Zelfs als ze terugkeren met posttraumatische stress of terugkomen met ernstige verwondingen, krijgen ze vaak niet de hulp die ze verdienen, medisch of psychologisch. Misschien ben ik daarom dol op verhalen net als deze!

Brittany’s echtgenoot (US Army Specialist Christopher Garrett) keerde terug naar huis na het lijden van een blessure die hem gehandicapt maakte toen een missie in Afghanistan vreselijk mis ging. Hij werd in zijn onderbuik geschoten en de kogel verliet zijn lichaam via zijn rechterbil, “legde Brittany uit aan IJ Review.

Christopher Garrett was een gevechtsingenieur bij de 10e Mountain Division van het Amerikaanse leger. Terwijl hij in Afghanistan diende, werd zijn eenheid in een hinderlaag gelokt en werd Christopher in zijn maag geschoten. Zijn bekken was volledig verbrijzeld en hij werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De artsen konden hem redden, maar hij werd gehandicapt en moest zich terugtrekken uit het leger.

Christopher keek ernaar uit om terug te keren naar het normale leven met zijn vrouw (Bretagne) en hun zoon. Al snel werd echter duidelijk dat “normaal” een geheel nieuwe betekenis zou krijgen.

Christopher’s fysieke en emotionele littekens maakten het hem moeilijk om zich aan te passen. Dingen die ooit gemakkelijk voor hem waren – zoals het grasveld maaien – werden bijna onmogelijk. Toch was Christopher vastbesloten om zijn gevechtsletsels niet tegen te houden.

Hoewel hij alleen een oude grasmaaier had, deed Christopher zijn best om zijn gazon alleen te maaien.
Het was ongelooflijk moeilijk voor Bretagne om haar man zo te zien. In een bericht via social media zei ze dat ze iemand bij de voordeur hoorde en haar echtgenoot daar met tranen in zijn ogen zag staan, terwijl hij hun zoon vasthield

In de veronderstelling dat hij een inzinking had gehad, rende ze naar buiten. Haar eerste gedachte was dat iemand was overleden, maar hij verzekerde haar meteen dat dit niet het geval was. Toen ze de tuin opkwam, zag Bretagne waarom Christopher huilde. Wat Bretagne aantrof op hun tuin liet zelfs mij in tranen. Bekijk het op de volgende pagina!