Verwarde nieuwkomer pakt messen erbij in Brabant en begint om Allah te roepen

Verwarde nieuwkomer pakt messen erbij in Brabant en begint om Allah te roepen

Nederland is echt een gaaf een land. Tenminste, dat was het ooit. Inmiddels is het vaasje van Mark Rutte in een gebroken spiegel veranderd. Je kunt hem nog lijmen, maar daar is ook alles mee gezegd. Dagelijks zijn er berichten over verwarde nieuwkomers.

Bouwkraan

Iemand die volledig gestoord is, wordt door de grote media steevast weggezet als ‘verward’. Onlangs klom er nog een Syriër helemaal in een bouwkraan.

De man wordt kansloos geacht voor een woning, en woont al een tijdje in het azc op kosten van de belastingbetaler. Meneer wil graag een woning, en dacht dat wel even af te kunnen dwingen door een bouwplaats op te gaan en in de kraan te kruipen.

Driemaal raden hoe de Syriër werd omgeschreven? Toevallig erg verward. Ook vandaag werd er weer een ‘verwarde persoon’ aangetroffen.

Brabant

Ditmaal in Brabant. De ‘verwarde’ nieuwkomer besloot in Son een woningraam te openen, waar hij met messen zwaaide en heel hard schreeuwde dat Allah groot is.

Dat was natuurlijk niet prettig voor bezoekers van de jaarmarkt, die bezig was in de Airbornestraat. In allerijl moest de straat worden ontruimd.

Verwarde nieuwkomer pakt messen erbij in Brabant en begint om Allah te roepen

Arrestatieteam

Uiteindelijk moest er een AT (Arrestatieteam) aan te pas komen en werd de straat afgesloten voor publiek. Getuigen melden dat de man heel vaak riep dat ‘Allah groot is’.

Behandeling

De man kon uiteindelijk worden overmeesterd in zijn woning. Eerst werd getracht met hem te praten zodat hij zich over zou geven.

Dat mislukt. De DSI (Dienst Speciale Interventie) heeft de ‘verwarde’ man neergekregen. Dat ging niet zachtzinning. De man wordt momenteel behandeld aan zijn verw0ndingen.

Scroll naar boven