Vervangende lerares valt en breekt haar schedel, maar snelle reactie van 6-jarige redt haar leven

Max redde het leven van de lerares nadat ze viel en haar hoofd het bureau raakte. Voor veel kinderen zijn hun leraren hun eerste helden. Voor een vervangende lerares in Polk County werd een kleuter haar superheld.

Mevrouw Joyce Darr werd gevraagd om in te vallen als lerares voor Frostproof Elementary School. Tijdens het lesgeven maakte ze een val en raakte haar hoofd het bureau.

“Één van de kinderen botste tegen haar op, en door haar leeftijd (67) verloor ze haar evenwicht en viel ze voorover en brak haar schedel,” zei Darr’s zoon, Derek.

Mevrouw Darr liep een ernstig hoofdletsel op en verloor het bewustzijn. De kleuters in het klaslokaal bevroren uit angst – behalve de 6-jarige Max Aguilar.

Max rende onmiddellijk naar een nabijgelegen klaslokaal om hulp te vragen.

Mevrouw Darr moest per helikopter naar het ziekenhuis worden gebracht, waar ze gedurende 12 dagen compleet afhankelijk was van machines die haar in leven hield.

Derek Darr laat weten dat zijn moeder een gebroken schedel en een hersenbloeding heeft. Gelukkig kwam ze na bijna twee weken in het ziekenhuis weer bij bewustzijn.

“Het is een wonder, en als Max er niet was geweest, zou ze dood zijn, geen twijfel mogelijk,” zei Darr.

Derek Darr wilde Max bedanken voor zijn snelle denken en acties, dus gaf hij de 6-jarige iets dat elke 6-jarige graag zou willen hebben – een nieuw paar Jordan sneakers.

Het Sheriff’s Office van Polk County heeft Max ook een Good Citizen Award toegekend.

Maar Max’s moeder Monica Aguilar zei dat ze helemaal niet verrast is. Ze is heel trots.

“Hij is mijn kleine held,” zei ze.