Verslaafde moeder verkoopt haar dochtertje aan dealer

Verslaafde moeder verkoopt haar dochtertje aan dealer

In Paraguay heeft een tragische, maar tegelijkertijd gruwelijke gebeurtenis plaatsgevonden. Een moeder (42) wilde graag gebruiken, maar had geen geld meer. Ze besloot haar dochtertje van drie jaar aan haar dealer te verkopen.

Dat meldt de Belgische website Het Nieuwsblad op basis van bronnen uit Paraguay. Het is een verschrikkelijk verhaal.

De kleine Luz Maida (3) werd in het holst van de nacht wakkergemaakt door haar moeder Aurelia Salinas. Vervolgens werd ze meegenomen door de dealer van haar moeder.

De 42-jarige was wanhopig omdat ze geen geld meer had om te kunnen gebruiken. In ruil voor omgerekend 10 euro aan crack, verkocht ze haar meisje.

Meisje overleeft het niet

Nog geen 24 uur later werd duidelijk dat het kind het niet heeft overleefd. De politie heeft haar levenloze lichaampje zwaar toegetakeld in een verlaten woning aangetroffen.

Camerabeelden

Haar moeder probeerde agenten om de tuin te leiden door een valse melding te maken. Ze beweerde dat haar dochter door onbekenden was meegenomen.

Camerabeelden leidden de politie uiteindelijk naar de dealer. Hij is aangehouden en heeft bekend dat hij Luz Maida heeft misbruikt en daarna om het leven gebracht.

Huis in brand

In totaal zijn er drie mensen gearresteerd. Naast de moeder en de dealer is ook een 17-jarige jongen opgepakt. Hij wordt verdacht medeplichtig te zijn.

Ondertussen is de gehele buurt in shock. De uitvaart van het meisje werd bijgewoond door 300 mensen. Buurtgenoten hebben de woning waarin ze werd gevonden in brand gestoken.

De moeder heeft nog zeven andere kinderen.

Scroll naar boven