Verschrikkelijk nieuws voor rapper ‘Lil kleine: ‘Ik kan nog niet geloven dat u nu echt weg bent’

De Nederlandse rapper, ‘Lil kleine, heeft vandaag verschrikkelijk nieuws te horen gekregen. Zijn opa is namelijk overleden; ‘Ik kan nog niet geloven dat u nu echt weg bent’.

‘M’n gevoel zegt dat ik vaker langs had moeten komen en meer tijd met u had moeten doorbrengen. Daar voel ik me schuldig over. Ik kan er geen sorry meer voor zeggen of verandering in brengen, want u ben niet meer onder ons’. De rapper grijpt het moment aan om zijn favoriete herinneringen aan zijn grootvader op te rakelen. ‘Ik kijk daarop terug met een grote lach en kan dat waarderen’, laat Kleine via Instagram weten.

Hij is erg verdrietig over het overleiden en vertelde ook dat hij vaak op bezoek ging met zijn vriendin:

‘Dat was een bijzondere dag’, vindt hij. ‘U maakte grapjes over hoe knap u mijn verloofde vond en dat ik maar in mijn handjes moest knijpen met zo’n vrouw’. Ik vind geluk en rust in het feit dat u toch nog mijn zoon heeft kunnen zien en heeft kunnen vasthouden. Ik zal dat nooit vergeten’.

Lil kleine is de afgelopen tijd vaak in de media. Onlangs nog vanwege een paar opmerkelijke woorden die hij vanuit zijn vakantie in Dubai uitsprak over de recente lockdown in Nederland.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven