Verschrikkelijk: Conducteur op perron overleden na ruzie met zwartrijders

Man valt vrouw lastig in trein, toont geslachtsdeel en begint te masturberen

Op het treinstation van Hilversum is gisteravond een conducteur om het leven gekomen, nadat hij ruzie kreeg met twee tieners zonder geldig vervoersbewijs. De politie onderzoekt of en welk verband er bestaat tussen het tragische overlijden en de woordenwisseling.

De twee zwartrijders (15 en 16 jaar oud) werden door de conducteur aangesproken, waarna er problemen van fysieke aard zijn ontstaan. Nadat er wordt geduwd en getrokken, roept de conducteur collega’s om hulp.

Onwel

Als de trein stopt op station Hilversum, wordt een van de twee zwartrijders aangehouden. Verdachte nummer twee wordt thuis opgehaald en gearresteerd. Kort na de gebeurtenis zakt de conducteur in elkaar. Reanimatie mag helaas niet meer baten en de man overlijdt ter plaatse op het perron.

Onderzoek

De politie benadrukt maandag bij Hart van Nederland dat het nog onduidelijk is of het overlijden van de conducteur in verband staat met de eerdere ruzie. Dat wordt nu onderzocht, aldus een woordvoerder. Mochten er reizigers zijn die het voorval hebben waargenomen, dan worden zij verzocht zich te melden.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven