Verpleger hoort laatste wens van stervende patiënt en zet alles op alles om dit te vervullen

Heb je ooit je waardering voor je favoriete leraren getoond? Eén man wel, op de meest onverwachte manier en in de meest kritieke situatie die je je ooit zou kunnen voorstellen – in de ziekenhuisafdeling.

Mary Redmond lag op haar sterfbed en haar toekomst zag er niet kleurrijk uit. Ze was heel erg ziek. Desondanks gaf één van haar voormalige studenten en verpleger, genaamd Josh, haar de tedere zorg die ze hem eens toonde. Hij betaalde haar vriendelijkheid terug door voor haar te zingen.

Als vrouw die haar hele leven muziekles gaf, hield Maria van niets anders dan omringd te zijn en te luisteren naar muziek. Ze vroeg haar voormalige leerling om een lied te zingen dat veel voor haar betekende: “How Great Thou Art”. Het lied had haar getroost tijdens moeilijke perioden in haar leven, en ze wilde dat het haar nogmaals troostte.

Als dank voor jarenlange begeleiding en een leven van vriendelijkheid, kreeg Joshua de tekst op zijn telefoon en begon te zingen. Zijn training en talent waren ongeëvenaard en hij voerde een prachtige vertolking van de hymne uit om Maria’s laatste wens te verlenen. Wat hij niet wist, was dat haar schoondochter alles op film heeft.

Luister naar zijn zangkunsten op de onderstaande video: