Verpleegkundige redt het leven van een zwakke baby – jaren later verschijnt hij met een boodschap in het ziekenhuis

Toen Sarah 27 weken zwanger was, stond haar leven en het leven van haar baby plotseling op het spel en moest ze een keizersnede hebben. Haar zoon (Connor) werd geboren met een gewicht van slechts twee pond en Sarah vocht voor haar leven op de operatietafel.

Gelukkig overleefde ze het allebei, maar Conor moest enkele maanden op de IC blijven totdat hij naar huis kon. En dat was misschien niet mogelijk als het niet aan verpleegster (Gwenn) lag, die er koste wat kost voor zorgde dat Connor het overleefde.

Vier jaar later, toen ze dacht dat het een doodgewone dag op het werk was, kreeg Gwenn een speciaal iemand op bezoek. Het was Connor, een jongen waarvan ze nooit had verwacht dat hij zou herstellen zoals hij deed.

Slechts 27 weken nadat ze zwanger was geworden, moest Sarah een keizersnede ondergaan en de bevalling eindigde bijna in een ramp. Zowel moeder als baby vochten voor hun leven op de operatietafel.

Pasgeboren Connor bracht twee maanden door op de IC en de hele tijd stond er een verpleegster met de naam Gwenn in zijn hoek en zij deed haar best om te zorgen dat hij het zou overleven.

Gwenn verzorgde Connor en had zelfs kleine kledingstukken genaaid die hij kon dragen. Haar harde werk heeft zijn vruchten afgeworpen en Connor heeft het overleefd. Hij groeide uit tot een gezonde jongen – en zijn familie was vastbesloten om Gwenn te bedanken voor het redden van het leven van hun zoon.

Vier jaar later werd Gwenn naar een vergadering in het ziekenhuis geroepen. Maar het was niet zomaar een vergadering …

Na het bekijken van een video over de nu gezonde Connor, kreeg Gwenn de verrassing van haar leven. Achter haar stonden de vierjarige jongen en zijn gezin.

Gwenn kon haar ogen niet geloven.

“Ik ben vereerd. Ik ben geraakt. Ik ben erg geschrokken. Ik ben heel blij dat ik zoveel invloed heb gehad in iemands leven. Het betekent dat het het allemaal waard is. Het betekent dat alles wat je doet echt iets betekent voor het gezin.” zei Gwenn.

Bekijk het hartverwarmende verhaal in de onderstaande video:

Verpleegkundigen doen ongelooflijk knap werk en het is niet vaak dat ze worden erkend voor hun harde werken. Deel dit artikel alsjeblieft om Gwenn en alle andere verpleegkundigen te bedanken voor de grote helden die ze zijn.

Bron: YouTube/ AHS Channel

Laat een reactie achter

Scroll naar boven