Verlengd wegens succes: vlucht voor zombies in verlaten winkelcentrum Nederland

Goed nieuws voor liefhebbers van spanning en avontuur: The Breakout, de sensationele zombie game die plaatsvindt in een verlaten winkelcentrum, is nu verlengd tot het hele jaar 2024! Deze bekroonde real-life game, georganiseerd door Warrior Events, is al vijf jaar een enorm succes en biedt een unieke horrorervaring.

Wat te verwachten bij The Breakout?

Bij The Breakout, dat al vijf jaar bestaat en recentelijk een award heeft gewonnen, word je ondergedompeld in een levensechte horrorfilm. Met maar liefst 40 acteurs voel je je een hoofdpersoon in je eigen avontuur. Ontdek verschillende personages, verhaallijnen en mysterieuze werelddelen, en durf jezelf te verliezen in geheime kamers.

Nieuw dit jaar: Gelblasters

Een spannende toevoeging dit jaar is de mogelijkheid om met gelblasters op zombies te schieten, wat een intense, realistische ervaring creëert. Deze toevoeging versterkt het gevoel van een echte zombie-apocalyps.

Samenwerking met top grimeurs

Voor een nog realistischer gevoel werkt Warrior Events samen met de grimeurs van de populaire serie The Walking Dead. Deze professionals, bekend van hun werk voor Disney in de Verenigde Staten, besteden zo’n drie uur aan het grimeren van één zombie.

Het decor: een verlaten winkelcentrum

Het spel vindt plaats in een leegstaand winkelcentrum in Meppel, met een oppervlakte van 4000m2 en twee verdiepingen. Het winkelcentrum, compleet met diverse winkels en een verlaten bioscoop, biedt een perfecte en griezelige setting voor The Breakout.

Eerste real life gaming park in Nederland

Warrior Events zal in dit winkelcentrum het allereerste real life gaming park van Nederland opzetten, met spellen in de thema’s cyberpunk en apocalypse. Blijf op de hoogte voor meer informatie over deze spannende ontwikkeling.

Praktische informatie

De tickets voor The Breakout zijn razendsnel uitverkocht, maar vanaf februari 2024 wordt het spel het hele jaar door aangeboden. Locatie: Winkelcentrum de Swaenenborgh, Meppel. Bezoek www.warriorevents.nl voor meer informatie en de eerstvolgende beschikbare data.

Scroll naar boven