Verlaten peuter die ronddwaalde wordt getroost door vriendelijke politieagent – laten we hem bedanken

Als er iets is dat ik echt bewonder, is het wanneer mensen de grenzen van wat ze zouden moeten doen om anderen te helpen, ver overschrijden.

Politieagenten, brandweerlieden en ziekenhuispersoneel helpen mensen op verschillende manieren en ze doen allemaal fantastisch werk.

Maar sommigen van hen doen net dat beetje extra dat ze niet hoeven te doen, maar juist doen om iemand op te vrolijken.

Een goed voorbeeld hiervan is James Hurst, een politieagent in Savannah, Georgia, die recent alles heeft gedaan om een ​​verlaten peuter te troosten. Nu is een hartverwarmende foto van zijn inspanningen viraal gegaan.

In mei 2016 werd een 16 maanden oude jongen gevonden in de straten van Savannah, Georgia, waar hij helemaal alleen rondliep.

De politie werd gebeld en ze brachten hem naar een ziekenhuis om te controleren of hij gezond was, meldt WSAV 3 News.

Tijdens het medisch onderzoek werd de jongen bang en overstuur, maar officier James Hurst bleef aan zijn zijde. Hij pakte de peuter op en troostte hem.

“Ik wist gewoon dat dit kind iemand nodig had om er voor hem te zijn. Het was gewoon instinct. Het ziekenhuispersoneel zorgde goed voor hem, maar desondanks snikte en huilde hij. Ik pakte hem op en binnen enkele minuten sliep hij op mijn borst, ”vertelde James Hurst KTLA 5.

politieagent troost peuter

Het kostbare moment werd vastgelegd op camera en vervolgens op de Facebook-pagina van de politie geplaatst. En meer dan 10.000 mensen hebben deze foto al geliked deze week.

Verschillende media hebben het gedeeld en veel mensen waarderen de inspanningen van de officier. Hurst zelf zei dat hij gewoon zijn werk deed.

Overal worden mensen geraakt door de vriendelijkheid van officier Hurst, maar Hurst gelooft dat hij alleen deed wat goed was en denkt niet dat hij iets speciaals heeft gedaan!

“Het is wat we doen, elke dag, niet alleen ik, maar de 600 officieren op deze afdeling,” vertelde hij WSAV 3.

officier Hurst

‘Uit de ontelbare keren dat ik officier Hurst op straat heb gezien, elke keer dat hij zijn plicht te boven ging. Als iemand van jullie de kans krijgt om hem te ontmoeten, schud hem dan alsjeblieft de hand, hij is … een verdienstelijke ziel. “Schreef iemand volgens KTLA.

De peuter is overgedragen aan sociale voorzieningen en is veilig en was volgens de politie in goede staat.

politieagent krijgt medaille

Hoewel dit verhaal een paar jaar oud is, kon ik het niet helpen om het opnieuw met je te delen. Het toont een echte held die verder ging dan zijn plicht om een ​​kind in een enge situatie te troosten – we hebben meer verhalen zoals deze nodig!

Als je ontroerd bent door deze foto, deel dit dan om je waardering te tonen voor officier Hurst!