Verlamde man kan weer bewegen door muziek van René le Blanc

René Le Blanc haalt hard uit naar iedereen die kritiek op hem durft te leveren

René le Blanc is momenteel heel Duitsland aan het veroveren met zijn muziek. Daarom is hij niet vaak in Nederland te vinden. De zelfbenoemde ster gaat naar eigen zeggen ‘heel lekker’ bij onze oosterburen. Dat kun je zo’n man natuurlijk alleen maar gunnen.

Onlangs liet René le Blanc weer van zich horen. In weekblad Weekend haalde hij uit naar de ‘haters’ die zijn muziek niet zo mooi vinden.

De zanger geeft mensen maar twee keuzes: ”Je vindt mij leuk of niet.” En voor de internethelden die durven om kritiek op hem te uiten, heeft hij een boodschap: ”Dat zijn allemaal grote losers. Dikke vinger voor jullie.” René wil waardering voor zijn prestaties.

Op YouTube kun je alle hits van René le Blanc beluisteren. Dat doen niet zoveel mensen, want zijn grootste hit is maar een miljoen keek bekeken.

Het gaat om het nummer ‘If I Tell You’, dat werd uitgebracht in 2020. René dacht dat mensen ook een ‘remake’ van deze wereldhit wilden horen, en bracht vorig jaar de zomereditie uit. Dat was overigens gewoon hetzelfde nummer, maar dan met de toevoeging van een wulpse dame.

Verlamde man kan weer bewegen

Met zijn stemgeluid weet René talloze mensen te raken. In de reacties onder zijn muziekvideo’s is zelfs te lezen dat iemand die al vanaf zijn geboorte verlamd was, door de muziek van René de kracht vond om te bewegen en op te staan. Toch mooi denk je dan.

Totdat je de laatste zin leest: ”Om het nummer af te zetten.” Gewoon een leuk bedoeld grapje dus. We moesten eigenlijk echt hard lachen, vandaar dit artikel.

Reactie

Scroll naar boven