Helaas worden honden die verblijven in opvangcentra en die worstelen met een handicap niet altijd gekozen door een nieuwe familie. Veel mensen zijn op zoek naar jonge honden zonder medische problemen. Als gevolg hiervan worden gehandicapte honden meestal overgeslagen. Lunita, de hond, dacht dat ze een liefhebbend gezin had gevonden dat bereid was voor haar te zorgen. Op een dag veranderde dat allemaal…

Ze bleef op straat om voor zichzelf te zorgen. Toen ze werd gevonden, werd ze buiten vastgebonden aan een plaatselijke trimsalon in Argentinië. Lunita is verlamd en de eigenaren wilden niets meer met haar te maken hebben. Ze werd buiten gedumpt en achtergelaten in een rolstoel. Deze mensen besloten eenvoudigweg dat zij het probleem van iemand anders zou zijn. Hoe kan iemand zo wreed zijn tegen zo’n onschuldige hond?

BEKIJK OOK  Haarstylist weigert tiener's haar vol klitten te scheren, besluit de make-over van haar leven te geven

Lunita heeft dit helemaal niet verdiend. Geen gehandicapt dier verdient zoiets. LUBA Salta werd kort daarna gecontacteerd. Een lokale voorbijganger wilde zeker weten dat Lunita de hulp zou krijgen die ze zo hard nodig had. Ze brachten haar naar de kliniek van een plaatselijke dierenarts. Ze kreeg de zorg die ze nodig had en kreeg zelfs een gloednieuwe rolstoel die prima werkte!

Nu ze weer wielen heeft, kwam ze weer tot leven. Hoewel de redders nooit de eigenaren konden vinden die verantwoordelijk waren voor deze afschuwelijke behandeling, besloten ze om voor haar een nieuwe familie te vinden. Eén familie probeerde voor haar te zorgen, maar werd gedwongen haar terug te brengen naar de opvang. Toen het onderkomen Lunita’s verhaal online plaatste, kregen ze heel veel reacties.

Iedereen voelde zich verschrikkelijk in wat ze allemaal had meegemaakt. Ze wilden ervoor zorgen dat ze niet langer hoefde te lijden. Ze begaf zich naar de Verenigde Staten en leeft nu het leven dat ze altijd heeft verdiend. Het beste van alles is dat de goede mensen bij Eddie’s Wheels ervoor hebben gezorgd dat Lunita een gloednieuwe rolstoel kreeg. Toen kon ze rijden/lopen met haar nieuwe familie!

BEKIJK OOK  BREAKING: Medina (1) ligt in ziekenhuis wegens klachten coronavirus

Ze maakte het helemaal tot haar 11e verjaardag voordat ze uiteindelijk ziek werd. Helaas overleed Lunita kort daarna. “Ze heeft mijn leven voor altijd veranderd. Ik hield zoveel van haar, “zei Lunita’s moeder in een ontroerende Facebook-post nadat ze was gelegd om te rusten. Als je meer wilt weten over Lunita’s hartverwarmende verhaal, neem dan even de tijd om de video hieronder te bekijken …


Like it? Share with your friends!