Verlamde bruid ‘loopt’ richting het altaar terwijl sprakeloze gasten huilen

Idealistisch gezien zou iemands bruiloft één van de gelukkigste dagen van hun leven moeten zijn. Het is een dag die je niet wilt vergeten; een dag vol zalige herinneringen en liefde.

Voor deze bruid was de gedachte om te lopen te groot om te verdragen. Jennifer Darmon was betrokken geweest bij een ongeluk waarbij ze tegen een bestelwagen was gereden en voor haar leven had moeten vechten. Later zou blijken dat ze een dwarslaesie had opgelopen en daarom vanaf de taille verlamd was …

Samen met haar partner, Mike Belawetz, die zich klaar maakte om de knoop door te hakken, was Jennifer vastbesloten de diagnose van de doktoren dat ze niet meer zou kunnen lopen, te verslaan.

Ze ging wekelijks fysiotherapie-sessies door, waarbij ze bleef focussen op het unieke doel dat zoveel voor haar betekende.

verlamde bruid loopt richting altaar

Op een gegeven moment vertelde ze Mike dat hij niet bij haar hoefde te blijven als hij dacht dat het te veel was. Maar voor Mike was dat nooit een overweging; hij stond honderd procent achter Jennifer en moedigde haar dag na dag aan bij haar sessies.

Toen het tijd was voor de grote dag, wachtte Mike angstig op het altaar. De verzamelde gasten keken toe toen de deuren opengingen … en Jennifer verbaasde iedereen door trots door het gangpad te lopen, precies zoals ze had gewenst.

Met een beetje hulp van beensteunen en steun van haar vader en broer, kon Jennifer doen wat niemand voor mogelijk had gehouden.

Aan het einde van de wandeling … nou, bekijk de video hieronder en ontdek het zelf:

Het verwarmt mijn hart om zulke inspirerende en krachtige verhalen te lezen. Deel dit artikel als je trots bent op Jennifer!