Vegetariër in First Dates snapt de menukaart niet en bestelt per ongeluk vlees

Een vegetariër in het programma First Dates heeft de lachers op zijn hand gekregen. Hij eet natuurlijk geen vlees, maar snapte geen snars van de menukaart. Hij bestelde daarom maar gewoon hetzelfde als zijn date. En dat bleek…vlees.

First Dates

In het programma First Dates ga je op blind date met iemand die je nog nooit gezien hebt. De programmamakers proberen rekening te houden met bepaalde wensen en eisen.

Ben jij een sportief typetje, dan is de kans klein dat je iemand tegenover je krijgt die het liefst op de bank ligt en dagelijks de snackbar bezoekt. Aan de andere kant is het ook wel eens leuk om te zien of twee totaal verschillende types kunnen matchen met elkaar.

In een recente aflevering werden twee mannen aan elkaar gekoppeld. Hartstikke leuk, maar de een is vegetariër, terwijl de ander wel goed gaat op een mals stukje vlees.

Vegetariër in First Dates snapt de menukaart niet en bestelt per ongeluk vlees

Vegetariër snapt het niet

Wanner iemand vegetarisch is, eet diegene geen dierlijke producten. Vlees, vis, kaas etcetera. Dat gaat er allemaal niet in. Er zijn verschillen tussen vegetariërs.

Je hebt vegetariërs die het niet kunnen verkroppen wanneer ze iemand spotten die vlees eet. Dan worden ze boos, of willen diegene uitleggen wat voor vreselijks ze aanrichten. Gelukkig heb je ook gewoon normale vegetariërs, die hun vegapraat niet opdringen aan anderen.

First Dates menukaart

Op de First Dates menukaart staan ietwat luxere gerechten. Het kan dus best zo zijn dat je geen idee hebt wat iets betekent. In dit geval hebben beide heren geen flauw benul wat ‘Le dua’ betekent.

De vleeseter gaat er maar gewoon op gokken. Zijn vegetarische date sluit zich bij hem aan: ”Ik ga die dan ook maar gewoon doen.”

‘Is dit niet vlees!?’

Bij de eerste hap heeft de planteneter het al door: ”Hmm, lekker. Is dit niet gewoon vlees?” Dan blijkt dat hij eens stukje ham heeft gegeten. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. ”Ik dacht dat er rode bieten op zaten. Was het gewoon ham!”

Scroll naar boven