Veganistische moeder woest, dochtertje eet stiekem kipnugget

Veganistische moeder woest, dochtertje eet stiekem kipnugget

Een veganistische moeder is volledig door het lint gegaan, nadat ze ontdekte dat haar dochtertje (8) in het geheim kipnuggets heeft gegeten bij haar vader.

Het opvoeden van kinderen is geen gemakkelijke taak. Zeker wanneer ouders uit elkaar zijn en er afwijkende denkbeelden op nahouden qua voeding, is dat voor kinderen soms verwarrend.

Zo zijn er megaproblemen ontstaan tussen een vegan moeder en een vleesetende vader. Op het erg populaire forum heeft de plantenetende moeder verwoestend uitgehaald naar haar ex-man.

Wat is er gebeurd?

De vrouw schrijft hoe ze veganistisch werd toen ze bij haar ex-man ging wonen. Gezamenlijk werd besloten hun dochtertje ook geen vlees meer te laten eten.

Nadat vader en moeder uit elkaar waren, heeft de moeder haar dochter verboden vlees te eten. De vrouw is er nu achter gekomen dat haar man zich niet aan haar regels heeft gehouden.

Geen toestemming

Zonder haar toestemming had hij het meisje kipnuggets gevoerd. De moeder is laaiend en vraagt op Reddit om advies.

“Ik heb mijn dochter aangesproken op wat ze heeft gedaan. Kipnuggets staan op mijn lijst met verboden producten.”

Een gesprek met haar dochter heeft enigszins geholpen. “Ik heb haar uitgelegd dat kippen niet mogen leven omdat mensen ze zo graag willen opeten. Toch volgen er sancties.”

Veganistische moeder woest, dochtertje eet stiekem kipnugget

“Mijn dochter werkt indirect mee aan het in stand houden van dierenleed. Dat heb ik haar ook duidelijk gemaakt.”

Ex-man

De vrouw is uitzinnig en vertrouwt haar ex-man niet meer. “Op deze manier twijfel ik of ze nog naar haar vader mag.”

“Ik moet er blind op kunnen vertrouwen dat hij doet wat ik zeg. En anders laat ik haar een paar weken niet gaan. Dat heeft hij helemaal zelf verpest.”

Reacties

Onder de post verschijnen ontzettend veel reacties. Niet iedereen is het met de vrouw eens. Mensen vinden dat ze haar dochtertje niet moet opdringen om geen vlees te eten. Het zou haar eigen keuze moeten zijn.

Ook snapt vrijwel niemand dat ze haar wil aan haar ex-man wil opdragen. Iemand schrijft: “Stel je niet zo aan, mens. Dat jij erin gelooft, betekent niet dat anderen moeten doen wat jij zegt.”

Scroll naar boven