Veganist richt zich op vleesetende mannen: ”Ik weet jullie te vinden”

Veganist richt zich op vleesetende mannen: ''Ik weet jullie te vinden''

Een veganistische activist met een behoorlijke tik in haar zender heeft in een video een opvallend statement geprobeerd te maken. Ze vertelt dat ze gaat inbreken bij vleeseters om hun ‘vlees’ eraf te hakken. Dat is niet zo prettig.

Veganist draait door

De activiste heeft een video opgenomen, waarin ze een pop een paar tikken geeft. Wat de pop moet voorstellen is niet echt duidelijk.

Daarna neemt ze een knakworstje in haar handen, zet grote ogen op en zegt: ”Hoe zou jij het vinden als ik bij jou naar binnen komt en je pipi eraf hak?” Vervolgens breekt ze het worstje doormidden.

De vraag is natuurlijk wat een en ander precies met elkaar te maken hebben. Het is niet helemaal duidelijk of dit een grap is, of dat ze serieus is. In dat laatste geval moeten vleesetende mannen zich misschien wel zorgen gaan maken. Zeker degenen die bij haar in de buurt wonen 😉

Wat is een veganist?

Steeds meer mensen stappen inmiddels over naar een vegetarisch of een veganistisch dieet. Er zijn verschillende tussen deze twee en die leggen we hieronder kort uit.

Wanneer je vegetariër bent, dan eet je geen producten van omgekomen dieren zoals bijvoorbeeld vlees en vis. Een veganist gaat nog een stapje verder.

Zij eten geen enkel dierlijk (bij)product. Als je veganist bent, eet je bijvoorbeeld dus ook geen kaas en eieren. Je draagt geen leren en/of wollen kleding, aangezien dat ook afkomstig is van dieren. Zelfs parfum die op dieren is getest is niet toegestaan.

Zoals je ziet zijn er grote verschillen tussen een vegetariër en een veganist. En iedereen mag natuurlijk prima voor zichzelf bepalen of diegene wel of geen vlees eet. Het vervelende is vaak dat zij hun overtuigingen op willen dringen aan anderen en dat zou niet zo moeten zijn.

Dan heb je het filmpje van de flippende dame nog tegoed. Onderstaand de beelden. Hopelijk komt ze niet bij jou binnen en behoud je je pipi 😉

Scroll naar boven