Veel ophef over Maxime die glaasje wijn drinkt: “Je moet borstvoeding geven?”

Een van de nadelen aan het zwangerschap is dat je geen alcohol mag drinken. Maxime Meiland is deze week bevallen en heeft haar dochtertje Vivé eindelijk vast kunnen houden. En om dit te vieren hebben ze een fles wijn opengetrokken.

Het mag weer

Maxime Meiland is super blij dat ze weer een flesje wijn kan opentrekken. Ze plaatste een foto met: “Het mag weer!!”. Op de foto was Maxime te zien met een glaasje wijn.

Toch kwam er meteen commentaar onder de foto. Veel mensen wilde Maxime eraan herinneren dat ze de borstvoeding niet moet vergeten. Een iemand zei: “geen borstvoeding dan?” en een ander zei: “Als je geen borstvoeding geeft wel ja…”. Gelukkig zijn er ook mensen die het opnemen voor Maxime. Zo zegt iemand: “Lekker he!! Geniet maar lekker en lees over de negatieve reacties heen, proost 💖❤️🍷”.

Iemand anders zei: “Heerlijk! Geniet ervan en voor alle zuurpruimen…neem er zelf ook eentje, misschien worden jullie er iets gezelliger van, proost!”

Bekijk hieronder de foto:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Vind jij dat dit gewoon moet kunnen? Of lijkt het jou beter dat ze toch maar even de wijn laat staan? Laat het ons weten in de reacties!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven