Vanaf 3 maart kan je 10 minuten winkelen bij de Action

Vanaf 3 maart gaat de Action weer open zodat ze 10 minuten in de winkel kan shoppen. Dit betekend dat je voor 10 minuten de winkel in mag om spullen te zoeken en deze vervolgens binnen de aangegeven tijd ook moet afrekenen.

Vorige week werd er tijdens de persconferentie bekend gemaakt dat winkels vanaf 3 maart weer open mogen. Ze mogen echter open onder bepaalde voorwaarden want je mag een winkel voor maximaal 10 minuten in en alleen op afspraak.

Er mogen maximaal twee mensen per verdieping winkelen volgens de regels en het maakt ook niet uit hoe groot de winkel is.

10 minuten winkelen bij de Action

Als we een snelle berekening doen is het dus de bedoeling dat er maximaal 96 mensen per dag een winkel in kunnen. Er zijn meerdere winkels die hier niet aan mee gaan doen omdat het te weinig oplevert. De Ikea heeft dit bijvoorbeeld al officieel laten weten.

Vanaf 3 maart kun je naar de website van de action gaan en kun je jouw plekje reserveren.

Als je binnen de aangegeven tijd langskomt mag je dus 10 minuten shoppen. Er zitten twee dagen tussen dus als je je bijvoorbeeld op maandag aanmeldt mag je op woensdag gaan shoppen.

Je mag niet twee keer tien minuten winkelen en als je tijd voorbij is zal dit worden omgeroepen in de winkels.

Online winkelen bij de Action

Je kan nu al een tijdje online winkelen bij de action, via Click & Collect maar dan moet je wel voor minimaal 15 euro bestellen omdat de producten bij elkaar worden gezocht.

De action is op dit moment een van de populairste winkels in Nederland blijkt uit een onderzoek een daarna komt de Hema en de Ikea staat op de derde plek.

3 maart

Ga jij bij de Action winkelen als deze weer open gaat? Laat het weten door hieronder op reacties te klikken.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven