Vanaf 1 kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen Chateau Meiland

Vanaf 1 kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen Chateau Meiland op SBS6. Ze zullen twee keer per week te zien zijn op de buis en Martien, Erica, Maxime en Claire Meiland zullen er allemaal bij zijn.

Voor iedereen die niet weet wat Chateau Meiland is:

Chateau Meiland is een Nederlandse realitysoap die in Nederland uitgezonden wordt door SBS6 en in België door VIJF. In het programma wordt de familie Meiland gevolgd terwijl zij een chateau in Frankrijk ombouwen tot een bed & breakfast. In 2019 won het programma de Gouden Televizier-Ring.

Tijdens de nieuwe afleveringen kunnen we zien hoe de Meilandjes hun nieuwe huizen gaan inrichten en ook hoe ze gaan verhuizen.

Alles loopt echter niet volgens planning bij de familie Meiland want hun kasteel in Frankrijk is nog steeds niet verkocht. Ook hun Bulldog Bommel zal er bij zijn die niet altijd even vrolijk is. Ook zal er schade zijn wat niet te herstellen valt.

Ze zijn allemaal wel heel erg enthousiast en dat zal in het nieuwe seizoen zeker te zien zijn. De familie gaat op zoek naar nieuwe huizen en Martien zal misschien zelfs wel een nieuw liefje hebben. Ook zal het gaan over een nieuwe kledinglijn.

Het programma zal twee keer per week worden uitgezonden, op maandag en donderdag om 20:30 uur op SBS6. Dit zal alweer het zesde seizoen zijn.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven