Primeur voor België – lekker genieten in ’s werelds eerste anushotel

anushotel

Vandaag de dag wordt het steeds normaler dat hotels zich proberen te onderscheiden van de rest. Niet gek ook, als je kijkt naar de hoeveelheid aanbod van originele verblijfplaatsen.

Het eerste Anushotel

Het is alleen maar goed dat hotels zich richten op een specifieke nichemarkt. Op deze manier kan je je onderscheiden van de rest, en trek je een bepaald type gast aan. Toch zetten wij onze vraagtekens bij dit hotel, want welk persoon met een normaal verstand zou een hotel in de vorm van een anus bezoeken?

Heb jij wel eens gedroomd van het doorbrengen in een gigantische menselijke krent? Als dat wel het geval is, hebben wij het hotel voor jou, en het is ook nog eens om de hoek. In België heeft een hotel genaamd CasAnus zijn deuren geopend voor het publiek, aldus Nieuwsblad.

Nederlandse kunstenaar

Als je een nachtje in de levensgrote aarsopening wil spenderen, moet je wel terug naar de basics, want hoewel het hotel beschikt over alle voorzieningen als een queensize bed, badkamer, douche en een tafel, ziet het interieur er nogal karig uit. Minimalistisch zou een kenner het noemen.

Ook is het hotel ontworpen door de Nederlandse kunstenaar Joep van Lieshout, en grenst aan het Verbeke Foundation Art Park net buiten Antwerpen. Als je een nachtje wil verblijven in het anushotel, kost dat je ongeveer €120,- per nacht voor twee personen. In de prijs zit ook de toegang tot het kunstpark inbegrepen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven