Vakantieliefde van Jeroen op Mallorca kotst vol in zijn mond (video)

Vakantieliefde van Jeroen op Mallorca kotst zijn mond vol en dat staat er goed op

Het is al jaren zo dat Nederlandse jongeren tijdens de zomer massaal naar Spaanse kustplaatsen trekken. Denk aan LLoret de Mar, Salou, Blanes en natuurlijk El Arenal in Mallorca. Je hebt er talloze discotheken en daar komen we natuurlijk voor.

Een vakantieliefje is in bovenstaande plaatsen vaak snel en makkelijk geregeld. Wanneer je niets weet te ‘fixen’ is de missie toch een beetje mislukt.

In Spanje kun je naast een vakantieliefje echter ook een soaatje oplopen. Maar goed, een paar pilletjes en dan ben je er weer vanaf.

Zuiptoerisme

Afijn, waarvoor jongeren echt naar Spanje trekken is natuurlijk het zuip- en feesttoerisme. Spanje heeft veel meer te bieden maar wat kan jongeren dat nou schelen?

In de bewuste plaatsen is men die feestende Nederlanders inmiddels flink zat. Ze komen alleen maar om te zuipen en om er rotzooi te trappen.

Vakantieliefde van Jeroen op Mallorca kotst vol in zijn mond (video)`

Vorige maand lekte een video uit van een Nederlander die het grappig vond om een bolus te leggen bovenop het hoofd van een slapende man.

Jeroen

Ondanks bovenstaand zullen ook de komende jaren weer veel jongeren naar Mallorca vertrekken. En waarom ook niet he. Zuipen, meisjes fixen en een beetje lol trappen hoort erbij op die leeftijd.

Jeroen was vorige week ook in Mallorca en ontmoette daar een hartstikke leuk meisje. In een discotheek wist hij haar tong te veroveren en buiten gingen de twee nog even vrolijk verder.

Wat Jeroentje echter niet wist, was dat zijn verovering de hele avond alles door elkaar had gedronken. Welke mixdrankjes het precies waren is niet bekend.

Maar dat de maag van het meisje er behoorlijk slecht aan toe bleek, werd Jeroen al heel snel duidelijk toen heerlijk tongen ontaardde in een kotspartij. In zijn mond.

Scroll naar boven