Vakantiedrama: Vader rijdt over zoontje (2) heen op Aldi-parkeerplaats

Vakantiedrama: Vader rijdt over zoontje (2) heen op Aldi-parkeerplaats

De vakantie van een Nederlands gezin is uitgelopen op een enorm gezinsdrama. De vader van de familie is in een poging om zijn auto te parkeren bij een Aldi-supermarkt in het Duitse München vol over zijn zoontje heengereden. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Aldi-supermarkt

Het gezin was in Duitsland aan het touren, toen er besloten werd om even te stoppen bij de supermarkt in Unterhaching, dat vlakbij München ligt in de deelstaat Beieren.

Op de parkeerplaats van de Aldi stapten de 33-jarige moeder en de twee kinderen uit de auto. De 36-jarige vader besloot om zijn elektrische Volkswagen ID.4 opnieuw te parkeren.

Dat deed hij zodat hij de wagen kon aansluiten op een laadstation. Maar toen hij naar voren reed, de parkeerplaats uit, ging het tweejarige zoontje net voor de auto langs. Het peutertje belandde zodoende onder de auto die meer dan  2.000 kilo in gewicht weegt.

Kind overleeft het

De paniek was vanzelfsprekend groot. Het kindje is met spoed naar de eerste hulp gebracht, waar artsen een schedelbreuk vast hebben gesteld.

Volgens meerdere Duitse media verkeert het peutertje niet in levensgevaar. Het is een wonder dat het jongetje het overleefd heeft.

Scroll naar boven