In 2022 zijn veel mensen op zoek naar de manier om stijlvol, hip of cool te zijn. Als dat de reden is waarom je dit artikel aan het lezen bent, ben je aan het goede adres. Het kan soms moeilijk zijn om met de nieuwste trends mee te gaan.

Verschuivende modetrends

We hebben het eerder gehad over hoe modetrends kunnen verschuiven van superstrakke kleding waarin niets aan de verbeelding overgelaten is, naar kleding die zo los zit dat het een wonder is dat het aan blijft. Dat geldt niet alleen voor kleding – make-up, kapsels en zelfs nagels kunnen modieus worden gemaakt.

Neem bijvoorbeeld deze trend. Het gaat er hier om dat je schattige kleine vagina’s op je nagels laat tekenen. Je kunt nu veel berichten met vaginale kunst op nagels vinden op sociale media. De trend zou zijn begonnen bij de Amerikaanse nagelsalon Fingerbang Portland.

beeld: forbiddenbingo/Instagram

Nagels versieren

Je nagels versieren met vagina’s van verschillende vormen is bedoeld als een eerbetoon aan de vagina, de bron van het menselijk leven. Je kan je voorstellen dat deze trend zich als een lopend vuurtje over de wereld heeft verspreid, zeker als we bedenken over de nieuwe Amerikaanse wet waarin abortus illegaal gemaakt werd.

BEKIJK OOK  Schokkend: Man verkoopt harddrugs aan kinderen en laat hen voor hem dealen

De posts op Instagram met de hashtag #vaginanails lopen op het moment van schrijven in de duizenden. Wij hopen dat dit de enige manier is voor dezelfde persoon om tien verschillende vagina’s te hebben. Ga jij meedoen aan deze trend? Laat het ons weten in de reacties.


Like it? Share with your friends!