Vader ziet oppas die zijn 1-jarige dochter probeert te verkrachten en komt in actie

Van alle misdaden die een volwassene kan plegen, wordt misbruik van een kind vaak als de meest weerzinwekkende beschouwd. Kinderen hebben een bepaalde unieke onschuld als ze opgroeien, en om dit van hen te stelen is een misdrijf van de ergste soort.

In werkelijkheid is het moeilijk te begrijpen waarom er mensen zijn die kinderen op die manier durven aan te raken. Helaas kan de wereld een vreemde en wrede plaats zijn, zoals deze ouders van een 1-jarig meisje in de VS vorig jaar ontdekten.

Nadat ze een familielid hadden vertrouwd om op hun dochter te passen, dacht het echtpaar dat ze vrij waren om zonder zorgen naar de supermarkt te gaan. Weinig wisten ze de gruwel waar ze op zouden stuiten toen ze naar het huis terugkeerden …
 
Op 29 juni 2017 werd Jayson Newlun alleen gelaten om op een meisje van een jaar te passen. Een vriend van de ouders van de baby, hij was toevertrouwd met hun zorg terwijl ze naar de supermarkt gingen.

Ze hadden geen idee dat Newlun, terwijl ze weg waren, zou besluiten om een verschrikkelijke daad bij het kind te verrichten. Maar dankzij een gelukkige lotsbestemming besefte de moeder dat ze thuis iets was vergeten en moest ze dus teruggaan.

De moeder liep de huiskamer in toen ze thuiskwam en merkte dat Newlun masturbeerde terwijl ze de geslachtsdelen van de baby aanraakte. Hij nam ook foto’s.

Met afschuw belde de moeder de politie. De vader was echter een andere zaak. Hij vloog in een begrijpelijke woede en sloeg Newlun op de grond, waarna hij hem verschillende keren sloeg en hem ook sloeg met een ladekast.

Toen hij werd gevraagd waarom hij de daad had begaan, zei Newlun naar verluidt dat hij het niet wist, voordat hij het erover eens was dat hij een zware straf verdiende.

De 26-jarige werd gearresteerd en werd later veroordeeld.

Wat een gruwelijke scène voor de ouders van dit jonge meisje om naar huis terug te keren. Nadat ze Newlun hebben vertrouwd met de zorg voor hun kind, moeten ze een zekere verantwoordelijkheid voelen, waardoor het allemaal alleen maar voelt.

Wat Newlun betreft, we hopen dat hij de straf krijgt die hij verdient, en dan kan hij (hopelijk) professionele hulp zoeken om ervoor te zorgen dat dit nooit meer gebeurt.

Ouders, wees er altijd zeker van met wie je je kinderen alleen laat. Deel dit verhaal als je denkt dat Newlun een zware straf zou moeten krijgen!