Vader wordt stiekem gefilmd – wat hij doet met zijn zoontje verspreidt zich als een lopend vuurtje

Het is als ouder nooit fijn om te zien dat je kind niet comfortabel is. Ouders willen angst uit het leven van hun kleintjes verwijderen, maar helaas kan dit soms niet worden vermeden.

Antwon Lee is een eerste vader die onlangs zijn pasgeboren baby, Debias King Lee, meenam naar een geplande afspraak bij een kinderarts.

Antwon was nerveus omdat hij wist dat zijn zoon het moeilijk zou krijgen. Hij omzeilde het door een manier te bedenken om de jongen een beetje troost te geven. Lee was zo gefocust op zijn acties dat hij niet besefte dat zijn vriendin alles aan het filmen was; veel mensen online zijn dankbaar dat ze dat deed …
 
Volgens People zei Lee over de afspraak: “Ik voelde me een beetje bang, ik wist dat hij wat pijn zou gaan lijden. Ik moest een manier bedenken om hem te troosten, en de dag ervoor sprak ik met hem en zei dat als hij moest huilen, hij gewoon moest gaan huilen. Die ochtend toen we daar aankwamen, liet ik hem weer weten dat het prima was om te huilen. ‘

vader met baby op schoot

In de video doet Lee zijn best om zijn zoon bezig te houden terwijl ze het kantoor van de dokter binnenkomen. De verpleegster vraagt ​​Lee vervolgens zijn zoon op het bed te leggen, en dat doet hij ook, terwijl hij zijn hand vasthoudt om hem ervan te verzekeren dat alles in orde is.

“Ik voelde de pijn die hij doormaakte!” Zei Lee. “Op dat moment was er druk, maar tegelijkertijd was het mooi.”

Lee is te horen tegen zijn zoon: ‘Ik heb je. Ik heb je. ‘Dan, wanneer Debias in zijn vinger knijpt:’ Oh, jij sterke jongen. ‘

Het is gemakkelijk om te zien waarom de beelden (die Lee later op sociale media heeft geüpload) viral zijn gegaan. Het toont de perfecte band tussen vader en zoon; een wervelwind van emoties vastgelegd in een film die Lee zeker nog jaren zal koesteren.

Je kunt de video hier bekijken:

Wat een hartverwarmende video. Debias heeft het geluk dat hij zo’n zorgzame vader heeft; we weten zeker dat Antwon dezelfde tedere zorg zal toepassen in alle aspecten van het leven van zijn zoon.

Deel dit artikel op Facebook als je de video leuk vond. Laten we de dag van iemand anders opvrolijken door daden van liefde en vriendelijkheid te verspreiden.