Vader vraagt buurman baby vast te houden – kijkt naar de foto en onthult de waarheid

Veel te veel kinderen worden gedwongen op te groeien zonder ouders. Gelukkig hebben sommige kinderen goed opgevangen door andere ouders, maar niet iedereen heeft dat geluk. Ouders worden vaak gezien als de meest invloedrijke en sterke krachten diet ons uiteindelijk de persoon vormen die we in de toekomst zijn.

Dit verhaal is een inspirerend stuk dat ons laat zien dat ouder zijn niets met bloed te maken heeft.

Vanaf het moment dat Cody een kind was, wist hij dat hij vader wilde worden. Omdat hij geen solide vaderfiguur had, leek het hem moeilijk om zijn weg naar het vaderschap te vinden. Toen kwam een man genaamd Mr Chip naar binnen.

Cody sprak jaren lang niet over zijn relatie met Mr. Chip tot een foto van de liefhebbende man en zijn babyjongen viraal ging. Toen besloot Cody om te vertellen waarom de foto zo belangrijk was.

Hij schreef op Facebook:

Dus veel mensen vinden deze foto leuk. Ik wilde even de tijd nemen om het verhaal te vertellen. Milton West was mijn buurman in mijn jeugd. Ik kende hem als meneer Chip. Hij is gepensioneerd van DOW-chemicaliën als operator. Hij is er altijd al geweest sinds ik twee jaar oud was. Opgroeien zonder vader was altijd moeilijk voor mij. Maar God omringde mij met geweldige mannen, Mr.Chip was één van hen. Hij had het constant over de waarde van een opleiding, leerde me hoe ik voor een tuin moest zorgen, hij leerde me niet een boek te beoordelen op zijn kaft, hij leerde me hoe ik mijn moeder moest behandelen als een heilige en vele ander levenslessen. Zijn bijdrage aan mij om een ​​goede zoon, man en vader te worden waren enorm.

Ik ben eeuwig dankbaar dat God hem in mijn leven heeft gestopt.

Dus afgelopen mei hebben mijn vrouw en ik een jongetje gekregen, genaamd Bob Wayne Shugart. Toen Mr. Chip en zijn vrouw Shirley hem zagen, werden ze verliefd op hem. Ze babysitten soms op hem en gaan op bezoek als we kunnen. De laatste keer dat we daar waren zei Mr. Chip dat hij “Pop” genoemd wil worden. Hij zegt dat Bob zijn kleinzoon is. Dus we moesten een naam bedenken voor zijn vrouw. We besloten haar Lolli te noemen!!

Dus we vertelde Bob dat we Lolli en Pop gaan zien !!! Ik ben dankbaar dat Lolli en Pop beide betrokken zijn in het leven van mijn zoon. Als hij de helft van de dingen van Mr. Chip leert net als ik deed, zal hij een geweldige zoon, man en vader worden.

Elke dag lees ik iets negatiefs en hoe etnische relaties slechter zijn dan ooit. Ik ben het daar niet mee eens en ik hoop dat dit een positieve boodschap is voor vele. Dit is slechts een verhaal in Little Ol Victoria (Texas). Ik weet zeker dat er miljoenen soortgelijke verhalen zijn over de hele wereld.

Sinds hij het opnieuw plaatste, is de afbeelding viraal geworden met honderdduizenden die zijn verhaal deelden – en media over de hele wereld die erover rapporteren.

En het is gemakkelijk te begrijpen waarom – help dit geweldige verhaal alsjeblieft, zodat iedereen de kans krijgt ontroerd te worden door deze geweldige familie!

Bron: Facebook