Vader vindt afscheidsbrief van 16-jarige dochter, leest de laatste regel en is sprakeloos

Vader vindt afscheidsbrief van 16-jarige dochter, leest de laatste regel en is sprakeloos

Een 16-jarig meisje heeft een behoorlijk foute grap uitgehaald met haar vader. De man, die sowieso al niet in een beste bui verkeerde nadat zijn favoriete sportteam had verloren, wilde na afloop van de wedstrijd ijs gaan halen met zijn dochter.

Brief

Toen hij naar haar slaapkamer ging, trof hij zijn dochter niet aan, maar zag hij een brief op bed liggen. Dat was nogal een opmerkelijke brief.

“Lieve mama en papa,

Het spijt me dat ik je het zo moet vertellen, maar ik heb een nieuwe vriend en zijn naam is Muhammad.

Ik heb eindelijk de ware liefde gevonden en hij is gewoon geweldig! Ik ben vooral dol op zijn schattige piercings, sexy littekens, coole tatoeages en zijn grote motorfiets!

En dat is niet alles – ik verwacht een kind met Mohammed en ben al vier maanden zwanger. We gaan in zijn caravan wonen en hij zegt dat hij nog meer kinderen wil. Ik ben zo blij!!! En raad eens? We gaan volgende week trouwen!

Hij heeft me ook uitgelegd dat wiet niet zo erg is als sommige mensen zeggen, dus nu laten we 17 planten achter onze aanhanger groeien. We hebben genoeg voor hem en zijn vrienden, en in ruil daarvoor geven ze ons zoveel pillen als we willen.

Ik hoop echt dat ze spoedig een remedie voor aids zullen vinden, zodat Mohammed beter kan worden – hij verdient het echt. Maak je geen zorgen om geld – Mohammeds vrienden Juan en Stanislav zitten in de filmindustrie en ze hebben geregeld dat ik een actrice word!

Het betaalt redelijk goed, 50 dollar per opname, en ik krijg nog eens 50 als er meer dan drie mannen in dezelfde scène zijn. Dus maak je geen zorgen om mij – ik ben 16 jaar oud en kan voor mezelf zorgen.

De volgende keer dat ik op bezoek kom, krijg je je kleinkind te zien!

xoxo, Anna

Grap

P.S. Pa, dit is allemaal niet waar – ik ben alleen maar bij Emma thuis om tv te kijken. Ik wilde je eraan herinneren dat er slechtere dingen in het leven zijn dan The Patriots die verliezen van The Eagles!

Tot ziens!”

We weten niet hoe de man heeft gereageerd, maar we kunnen ons heel goed voorstellen dat hij zich te pletter geschrokken is. Van elk aspect.

Scroll naar boven