Vader vermoordde vriend van dochter nadat hij ontdekte dat ze werd verhandeld

Een vader zou het vriendje van zijn dochter hebben vermoord nadat hij had ontdekt dat hij haar had verkocht aan een sekshandelbende. John Eisenman, uit Spokane is nu aangeklaagd voor moord met voorbedachten rade op Aaron Sorensen.

Lichaam ontdekt

De 60-jarige werd gearresteerd nadat het lichaam van Sorensen vorige maand werd ontdekt in de kofferbak van een verlaten auto op East Everett Avenue in Spokane.

De politie heeft sindsdien gezegd dat men denkt dat de 19-jarige in november vorig jaar door de vader werd vermoord na een ruzie over zijn dochter. Volgens berichten was Eisenman er een maand eerder achter gekomen dat Sorensen zijn dochter voor 1000 dollar had verkocht aan een sekshandelorganisatie in Seattle.

Nadat hij zijn dochter had gered en mee naar huis had genomen, zou Eisenman Sorensen hebben gevolgd naar een adres in Airway Heights en daar hebben gewacht tot hij terug zou komen.

Daarna zou hij de tiener in een hinderlaag hebben gelokt en hem hebben doodgestoken.

In een verklaring van de politie staat: “Tijdens die ontmoeting ontvoerde Eisenman het slachtoffer, bond hem vast en legde hem in de kofferbak van een auto.

“Na de moord, reed Eisenman met de auto naar een afgelegen gebied in Noord Spokane County en liet de auto achter met het lichaam er nog in.

De vader zou de auto op het platteland hebben gedumpt, waar hij bleef staan tot iemand er in reed en hem achterliet op East Everett Avenue. Sorensen’s lichaam werd toen gevonden – gebonden en gekneveld en met priksporen op zijn kleding.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven