Vader van 7 kinderen gaat verder als zesjarig meisje

Vader van 7 kinderen gaat verder als zesjarig meisje

Een 60-jarige Canadees heeft een nogal bijzonder besluit genomen. Na een huwelijk van in totaal 23 jaar, waaruit zeven kinderen zijn voortgekomen, heeft de man besloten dat hij zich beter zou voelen als hij voortaan als vrouw door het leven gaat.

Hij transformeerde zichzelf tot Stefonknee Wolscht en dacht een nieuw leven op te kunnen bouwen als vrouw. Maar zijn familie en vrienden lachten hem keihard uit.

Stefonknee voelde zich daardoor ontzettend eenzaam en heeft nu een wel hele rigoureuze beslissing genomen. Hij identificeert zich nu als een meisje van zes jaar en is ingetrokken bij een adoptiegezin. ”Het is geweldig. We kleuren en doen allerlei kinderdingen!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefonknee Wolscht (@stefonknee)

Transgender Project

Het kan zijn dat je dit verhaal wel eens hebt gelezen. Stefonknee deed namelijk mee aan het Canadese The Transgender Project van Daily Extra.

Het was niet dat hij zich gedurende zijn huwelijk ongelukkig voelde. Hij was meer nieuwsgierig naar hoe het zou zijn om als vrouw door het leven te gaan. Die nieuwsgierigheid wist hij talloze jaren te ondrukken.

Hoge prijs

Volgens hemzelf, we moeten eigen ‘haar’ zeggen, betaalde Stefonknee een hoge prijs voor zijn transformatie. Toch heeft hij er vrede mee. ”De ommekeer kwam toen ik dacht niets meer te verliezen te hebben.”

”Ik dacht ik ben toch al alles kwijt. Er was zoveel gebeurd. Ik wilde mezelf en anderen laten zien dat het niet erg is om vrouwelijk te zijn als man. Eenmaal uit de kast bevrijdde me dat.”

Klein meisje

Het is best bizar dat Stefonknee, die zelf dochtertjes heeft, zichzelf nu voordoet als een meisje van zes jaar en bij adoptie-ouders in de zandbak speelt.

Zijn eigen ouders wil hij niet meer kennen. ”Ik heb nu ouders die het prima vinden dat ik een meisje ben. Hun kinderen en zelfs de kleinkinderen accepteren me allemaal.”

Kleuren

Toen een van de kinderen vroeg hoe oud Stefonknee is, kwam de leeftijd van zes jaar eruit. ”Daarbij voel ik me heerlijk. We hebben een geweldige tijd.”

”We kleuren, we doen kinderdingen. Ik hoef nergens aan te denken, want ik ben nog te jongen om te gaan werken. Het enige waar ik me zorgen om hoef te maken is mijn speelgoed.

Stefonknee

Ex-vrouw en kinderen

Stefonknee’s ex-vrouw en kinderen accepteren hem nog steeds niet als zesjarig kind. ”Maar ze is gelukkig met haar nieuwe leven. Er zijn dagen dat ik mijn oude leven totaal vergeet.”

”Het is een nieuwe start en ik heb nog nooit zoveel onvoorwaardelijke liefde gevoeld. Ik wil geen volwassene zijn en ik leef nu mijn leven zoals ik dat wil. Binnenkort ga ik naar school!”

Scroll naar boven