Vader van 2 kinderen dumpt vrouw voor 22-jarige Oekraïense die ze hadden opgevangen

Vader van 2 kinderen dumpt vrouw voor 22-jarige Oekraïense die ze hadden opgevangen

De Britse Tony Garnett (29), vader van twee kinderen, heeft zijn vrouw Lorna (28) op straat gezet. Dat is op zich niet zo bijzonder, relaties stranden nu eenmaal. Maar wat de break-up opmerkelijk maakt, is dat de vrouw is ingeruild voor een 22-jarige vluchtinge uit Oekraïne die het koppel samen had opgevangen in hun woning.

Nadat de oorlog uitbrak in Oekraïne, wilden Tony en Lorna graag vluchtelingen te hulp schieten en boden onderdak aan. De twee hadden op dat moment al tien jaar een relatie, waaruit twee kinderen werden geboren en niets leek erop te wijzen dat daar snel een eind aan zou komen.

Vrouw gedumpt na 10 dagen

Uiteindelijk trok de Oekraïense schone Sofiia Karkadym bij het koppel in. Slechts tien dagen verbrak Tony zijn relatie met Lorna, om direct een nieuwe relatie te beginnen met Sofiia.

Tegen de Britse krant The Sun zegt Sofiia: ”Zodra ik hem (Tony) zag, vond ik hem leuk. Het is heel snel gegaan, maar dit is ons liefdesverhaal.” Tony beaamt dat en zegt: ”Ik heb een band met Sofiia zoals ik die nooit eerder heb gehad. We gaan onze toekomst samen plannen.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven