Vader stuurt autistische zoon om afhaalmenu te halen – dan doet personeel het ondenkbare

Owen zat aan een tafel en at een heerlijke rundvleescurry. De reactie van Aye Thein op de reactie van Owen dat hij honger had, was iets dat hun gezin nooit had gezien of verwacht. Moeder Sandra ging snel naar de Facebook-pagina van het restaurant om over de gebeurtenis te schrijven.

Ze gaf het achtergrondverhaal en Sandra vertelde dat haar man naar binnen ging om erachter te komen wat er aan de hand was, en hij was zo verbaasd dat hij een foto nam.

“Blijkbaar zei hij tegen de gastvrouw:” Ik heb honger. “Dus zij zette hem neer en vroeg wat hij wilde eten en hij antwoordde: ‘beef.’ Ze vertelde haar koks: ‘Haast je, deze jongen heeft erg veel honger’ en ze maakte een rundvlees-curry met rijst voor Owen. Ze zei dat hij zo lief was dat ze van plan was hem gratis te laten eten, “schrijft Owen’s moeder Sandra op Facebook.

De restaurantmedewerkers van Williamsville, New York weten wanneer een klant honger heeft en konden niet wachten om voor Owen een maaltijd te koken, zodat hij hun lekkere eten kon ervaren.

Zijn moeder zei hoe dankbaar ze was voor de vriendelijkheid van het personeel: “Als je daar gaat eten, bedank het personeel namens mij. Voor hun vriendelijkheid en voor het behandelen van mijn zoon als familie. ‘

Blijkbaar is het motto bij Sun Restaurant: “Vraag en je zult ontvangen!”

Haar post kreeg 19.000 reacties van mensen die gek zijn op Owen en de daad van vriendelijkheid van het Sun Restaurant, die zoveel voor één familie betekende.

“Dat is zo ongewoon vriendelijk, ik moet bijna huilen als ik erover nadenk,” zei de emotionele Sandra.

Wat maakt dit nog beter? Manager Aye had geen idee dat Owen autisme had. Dus behandelde ze hem niet speciaal vanwege een handicap. In plaats daarvan zegt ze dat ze gewoon ‘Mettā’ beoefende, wat deel uitmaakt van het Boeddhisme en haar Birmese cultuur.

“Mettā betekent liefhebben en vriendelijkheid voor iedereen”, legde ze uit.

Wat een prachtig verhaal, dit heeft me echt geraakt. Deze mensen zijn geweldig en ik hoop dat ze veel succes hebben met hun restaurant. Je hoeft geen Boeddhist te zijn of deel uit te maken van de Birmese cultuur om hun liefde en vriendelijkheid te voelen. We hebben allemaal de mogelijkheid om elke dag zo’n compassie te tonen – we moeten gewoon de keuze maken om het te doen. Deel dit met je vrienden en familie als je het hiermee eens bent!

Bron: News 4