Vader stuurt autistische zoon om afhaalmenu te halen – dan doet personeel het ondenkbare

Owen Block is zoals de meeste van ons dol op eten, maar voor Owen (die autisme heeft) moet hij precies weten wat hij elke avond eet. Omdat hij autistisch is, is hij volgens zijn moeder niet echt op de hoogte van verrassingen als het gaat om avondeten. Dus toen zijn vader besloot om te eten in het Birmese restaurant Sun Cusines vroeg hij zijn zoon om naar binnen te rennen en een menu te pakken zodat hij precies kon kiezen wat hij wilde.

“We wisten de hele dag dat we gingen eten bij Sun Restaurant. Owen wil graag weten waar hij elke avond gaat eten “, legt Owen’s moeder Sandra Block uit.

Zijn vader wachtte geduldig in zijn auto tot zijn zoon terug was, maar de minuten telden voorbij en de vader van Owen begreep niet waarom het zo lang duurde. Toen liep hij het restaurant binnen en kon niet geloven wat het personeel voor Owen had gedaan.

Owen zat met zijn vader in de auto toen ze samen het eten zijn gaan afhalen, iets wat Owen leuk vond om te doen. Ze wilden een menu halen, zodat Owen het kon bekijken voordat ze hun bestelling bij Sun Cuisines Restaurant in Williamsville, New York plaatsten.

Dus zei hij tegen hem: “Owen ga naar binnen en haal de menukaart en kom meteen terug,”.

‘Je gaat vragen – wat ga je vragen?’ ‘Afhaalmenu,’ ‘oké goed’, ‘oefenden Sandra en Owen. Toch ging niet zoals gepland toen Owen het restaurant binnenkwam. Owen vroeg wel om een afhaalmenu, maar dat is niet alles waar hij om vroeg. Owen naderde de balie, maar werd snel afgeleid door de lekkere geur van het eten.

“Daarna zei hij dat hij honger had en toen ik naar zijn gezicht keek, zei ik vanuit mijn hart:” Oh, hij is een hele speciale jongen. “Ik zei:” Wat wil je eten lieverd? “Vroeg ik en hij zei: ‘Ik wil rundvlees eten’ ‘, aldus Aye Thein, Sun Restaurant Partner en Manager, volgens News 4.

Owen had duidelijke instructies van zijn vader, hij moest naar binnen gaan en een menu pakken terwijl hij in de auto wachtte. Maar Owen kon de heerlijke geuren van voedsel in het restaurant niet weerstaan, dus in plaats van alleen een menu te pakken, bleef hij in het restaurant om van de aroma’s te genieten.

Zijn vader wachtte en wachtte in de auto, maar eindelijk besefte hij dat hij naar binnen moest gaan om te kijken wat er met zijn zoon was gebeurd. Benieuwd waarom Owen zo lang duurde, ging zijn vader het restaurant binnen en hij kon niet geloven wat hij zag. Bekijk het op de volgende pagina!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven