Vader straft dochtertje (7) wegens ‘vreemdgaan’

Vader straft dochtertje (7) wegens 'vreemdgaan'

Een vader heeft behoorlijk wat controverse veroorzaakt omdat hij van plan is zijn dochtertje van zeven jaar te straffen wegens ‘vreemdgaan’. Het enige dat het meisje heeft gedaan, is de hand van een ander jongetje dan haar ‘vriendje’ vasthouden, maar de vader is onverbiddelijk.

Dat beweert de moeder van het meisje in een post op Reddit. Hierin schrijft ze dat haar dochter Layla sinds enkele maanden date met een jongen genaamd Lucas. ”Ze zijn allebei 7, dus het is natuurlijk geen echte relatie. Soms houden ze elkaars hand vast en met valentijnsdag hebben ze een hartje voor elkaar getekend.”

”Afgelopen week heeft Layla de hand van een ander jongetje vastgehouden en Lucas voelde zich beledigd (zoals kinderen wel vaker doen). Daar kwamen we achter nadat Lucas’ ouders ons vertelden dat hun zoon niet meer bij ons thuis komt spelen na het incident.”

Vader woedend

”Mijn man wil Layla nu straffen. Hij wil dat we met haar in gesprek gaan over vreemdgaan en beschuldigt haar daar nu van. Ik dacht eerst dat hij een grap maakte, maar hij is bloedserieus.”

De moeder heeft haar dochter vervolgens verdedigd. ”Ik heb gezegd dat onze kleine meid 7 jaar is en geen vreemdganger. Ik weiger mijn kind zo te behandelen. Mijn man zegt dat ik een vreemdganger opvoed en dat ik slecht gedrag aanmoedig. Dit is toch niet normaal?”

Scroll naar boven