Vader sterft aan een hartaanval een dag nadat zijn zoon is vermoord

Een familie uit Greenville, Tennessee rouwt om het verlies van twee familieleden nadat twee tragische gebeurtenissen in minder dan 48 uur hebben plaatsgevonden.

Op 2 oktober werd Christopher Short, 33, vermoord in een wasserette. De volgende dag stierf zijn vader, Alan Short, aan een hartaanval.

“Wanneer iemand wordt vermoord, stelen ze eigenlijk gewoon iemands leven. Daarna werd de tweede van ons afgenomen vanwege de eerste. Dus de moordenaar heeft eigenlijk twee mensen vermoord. Dat maakte het twee keer zo erg. Om twee doden te hebben in twee dagen. Ik bedoel, het was behoorlijk ruw, ‘zei Wayne Short, de oom van Christopher.

vader en zoon

Begin oktober werd Stanley Mossburg ervan verdacht Christopher te hebben vermoord en zijn lichaam buiten een wasserette in Greenville te hebben achtergelaten.

Wayne beschreef Christopher als een “grote 10-jarige”, die aardig was voor iedereen. De drie mannen, Wayne, Christopher en Wayne’s oudere broer Alan, waren allemaal heel close en brachten door de jaren heen veel tijd samen door.

Het was dus geen verrassing dat Alan het nieuws over de dood van zijn zoon buitengewoon moeilijk vond om mee om te gaan.

vader

‘Hij zei dat het de ergste pijn was dat hij ooit had gevoeld. hij zei dat het erger was dan toen zijn vader en moeder stierven. Dat hij niet wist of hij het kon redden. De volgende ochtend kreeg hij een hartaanval en stierf, ‘zei Wayne.

“De stress werd hem gewoon te veel. “

“Hij leefde slechts als vijf of zes huizen van mij vandaan. We waren buren voor de afgelopen 18 jaar. Dus ik mis hem heel erg omdat ik gewend was elke dag langs zijn huis te rijden, ‘zei hij.

Terwijl Wayne en zijn familie rouwen om het verlies van niet één, maar twee familieleden, zei hij dat hij dankbaar is voor de steun die hij heeft.

Dit nieuws is zo ongelooflijk tragisch. Ik kan alleen maar hopen dat dit gezin elkaar blijft steunen in deze uiterst moeilijke tijd.

Deel dit om een ​​klein gebed voor de korte familie te doen.