Vader plaatst bestelling bij Specsavers, schrikt als hij de inhoud van zijn pakket ziet

Vader plaatst bestelling bij Specsavers, schrikt zich kapot als hij ziet wat hij besteld heeft

De 61-jarige Tom Arnold is een internet-sensatie geworden door zijn eigen toedoen. De Britse man deed onlangs een bestelling bij brillenbedrijf Specsavers, maar kreeg de schrik van zijn leven toen er een doos werd afgeleverd die mutjevol zat. 

Nieuwe leesbril

De meeste mensen van 61 jaar hebben een (lees) bril. Zo ook Tom Arnold uit Engeland. Onlangs wilde hij graag een nieuwe leesbril bestellen. Om dit te doen ging hij naar de website van Specsavers.

Maar bij het plaatsen van de bestelling zag Tom iets heel erg belangrijks over het hoofd. In plaats van één set waar 5 brillen in zaten voor zijn vrouw en voor zichzelf, bestelde hij er maar liefst 60. Op de een of andere manier maakte Tom een foutje bij het invoeren van de hoeveelheid.

Enorme doos

En dus kwam er de volgende dag een enorme doos met brillen naar zijn woning. Radiomaker Chris Arnold, de zoon van Tom, vond het hilarisch en heeft een foto van zijn vader gedeeld. Hierop is te zien hoe de arme man met 12 doosjes van elk 5 brillen op de bank zit.

Aan de Britse krant Mirror vertelt Chris dat zijn vader nogal verbaasd was over de situatie. “We keken de order na en er stonden 12 setjes op in plaats van één. Het totaalbedrag kwam over de 100 pond, maar hij krijgt zijn geld terug van Specsavers! Heel erg vriendelijk!

Specsavers was zelfs nog sportiever. Naast een teruggave van het geld, maar Tom alle brillen houden. Zoon Chris maakt er nog een grap over: “Iemand interesse in 59 brillen?”

Scroll naar boven