Vader opent zak chocolaatjes en schrikt zich helemaal kapot: ”Jezus zit erin!”

Vader opent zak chocolaatjes en schrikt zich helemaal kapot: ''Jezus zit erin!''

De 38-jarie Miles Campbell uit het Verenigd Koninkrijk opende onlangs een zak Revels (chocolade) toen zijn oog werd gegrepen door een opvallend chocolaatje. Het was er namelijk eentje in de vorm van baby Jezus.

Figuurtje keek me aan

Tenminste, dat claimt Miles. ”Ik opende de zak en werd ineens aangekeken door een chocolaatje dat precies op een kleine Jezus leek. Het was heel eng. Het chocolaatje keek me de hele tijd aan. Het had ogen en zelfs een mond. Dit is een teken van boven, daar ben ik van overtuigd.”

Miles, een vader van drie kinderen, besloot om het chocolaatje niet op te eten. In plaats daarvan bewaarde hij het zo’n 20 maanden in zijn koelkast.

Vader opent zak chocolaatjes en schrikt zich helemaal kapot: ''Jezus zit erin!''

Verdoemd

Daar ligt het nu nog steeds. Zijn kinderen mogen het chocolaatje niet opeten. ”Dan zijn we verdoemd”, gelooft Miles die sinds het bizarre moment ook naar de kerk gaat. ”Wat mij is overkomen is bizar. Ik had nooit kunnen dromen dat ik zo’n duidelijk teken zou krijgen.”

 

Scroll naar boven