‘Vader ontvoert vermist hockeymeisje naar Turkije’

'Vader ontvoert vermist hockeymeisje naar Turkije'

Op elke nieuwssite is het inmiddels groot nieuws; de vermissing van de vermiste Melisa (11) uit Soest. De moeder van het meisje, Jorica Verhoef, laat weten de politie al vaak te hebben verteld dat de vader haar dochter wilde ontvoeren.

Jorica weet het zeker: Melisa is door haar vader ontvoerd en de twee zijn onderweg naar Turkije, het geboorteland van de vader. De moeder heeft vandaag een noodkreet gedaan in het Algemeen Dagblad en op LinkedIn over de situatie. Ze zegt dat kinderen hebben gezien dat haar dochter door haar vader in de auto is gezet.

Rechtszaken

Jorica beweert ook dat er al jaren rechtszaken lopen tegen de man, met wie ze al 10 jaar uit elkaar is. ”Hij mag zijn eigen dochter niet zien en dreigde haar te zullen ontvoeren. De vader dreigde dusdanig ernstig, dat hem een gebiedsverbod boven het hoofd hing. Dat is nu te laat, aldus Jorica. ”Hij heeft al toegeslagen en ze is weg.”

Politie denkt hetzelfde

De politie gaat er ook van uit dat de vader zijn dochter heeft ontvoerd. Desondanks vinden zij een Amber Alert nog niet nodig omdat ze eerst ‘andere opties’ willen bekijken.