Vader onderbreekt trouwerij van zijn dochter en doet dan iets ongelooflijks

Vader onderbreekt trouwerij van zijn dochter en doet iets ongelooflijks

Dagelijks speurt de redactie van Trendnieuws voor jou het internet af op zoek naar ongelooflijke verhalen. Vandaag hebben we een pareltje gevonden. We weten zeker dat dit verhaal je zal aangrijpen, want het gaat om iets ongelooflijk moois.

Een huwelijk is voor veel mensen een van de mooiste dagen uit hun leven. Er zijn vrouwen die al op jonge leeftijd dromen van een mooie jurk.

Omringd door geliefden het jawoord geven aan de man of vrouw waarmee je de toekomst in wilt gaan, is iets geweldigs en vreugdevols.

Brittany Peck

Voor Brittany Peck werd haar trouwdag echter nog wat specialer dankzij een hartverwarmende daad van haar vader. Let op: haar biologische vader.

Brittany kampte namelijk met een dilemma dat veel andere bruiden niet hebben: ze moest kiezen wie haar naar het altaar zou begeleiden. Zou het haar biologische vader worden, of haar stiefvader die al sinds haar zesde een belangrijke rol speelt in haar opvoeding.

Vader onderbreekt trouwerij van zijn dochter en doet dan iets ongelooflijks

Voogdij

Brittany’s ouders gingen uit elkaar toen zij zelf zes jaar was. Haar ouders konden het vervolgens niet eens worden over de voogdij over haar en haar zusje.

Het was een zware periode, zo vertelt Brittany. ”Ik had zelfs mijn eigen advocaat en het ging heel ver. We hadden zelfs een film kunnen maken over wat er allemaal gebeurd is.”

Stiefvader

Haar biologische vader, Todd Bachman, was in eerste instantie niet van plan ’toestemming’ te geven aan de nieuwe partner van zijn ex-vrouw, om hem voor zijn dochters te laten zorgen.

Na verloop van tijd zag hij echter hoe de stiefvader ontzettend lief was voor de kinderen. De vader en stiefvader kregen een uitstekende band en werden zelfs vrienden.

Keuze maken

Op de dag van de Brittany’s trouwerij, moest ze kiezen wie haar naar het altaar zou begeleiden. Dat werd haar biologische vader.

Het deed haar veel pijn dit mede te delen aan haar stiefvader. ”Uiteindelijk heb ik de moed verzameld om hem twee weken voor de bruiloft op te bellen. Ik zei: ik moet echt met je praten.”

De stiefvader had er echter alle begrip voor en antwoordde: ”Ik weet hoe belangrijk deze dag voor je is. Doe wat je gevoel je ingeeft. Ik zal er altijd voor je zijn.”

Dit maakte de situatie alleen nog maar emotioneler voor Brittany.

Vader onderbreekt trouwerij

Op de trouwdag zelf wilde Brittany en haar vader net door het gangpad lopen naar het altaar, toen haar vader alles opeens onderbrak.

Hij liep linearecta naar de stiefvader en zei: ”Kom met me mee. Jij hebt net zo’n groot aandeel gehad in de opvoeding van Brittany. We gaan haar samen begeleiden.”

Todd Cendrosky, de stiefvader, barstte in tranen uit. Later noemde hij dit moment het ‘allermooiste’ in zijn leven. Beelden van dit moment staan op Facebook en gaan viraal.

YouTube video player

Vind je deze situatie ook ontzettend prachtig? Zo ja, deel dit artikel dan op Facebook zodat anderen dit ook kunnen lezen! En vergeet geen reactie achter te laten!

Scroll naar boven