Vader laat zijn ouders nooit meer alleen met zijn dochtertje: ”Ik ben woest”

Vader laat zijn ouders nooit meer alleen met zijn dochtertje: ''Ik ben woest''

Een Britse vader wil niet dat zijn eigen ouders ooit nog alleen zijn met zijn dochtertje. De oma en opa  pasten onlangs op Thalia van 9 maanden oud, maar besloten achter de rug van haar vader om zelf oorbellen te piercen bij het meisje.

Dwang

Op het forum Reddit schrijft hij geschrokken te zijn. “Mijn vrouw en ik wilden helemaal niet dat Thalia gedwongen oorbellen zou krijgen. We wilden die beslissing aan haar zelf overlaten als ze daar groot genoeg voor zou zijn.”

De woedende man vervolgt: “Mijn ouders hielden van het idee. Terwijl mijn vrouw en ik uit eten gingen, hebben ze achter onze rug een vriendin van mijn moeder gevraagd om de oren van mijn dochter te piercen. Nu is ze verminkt voor de rest van haar leven.”

Onredelijk

De situatie is zelfs zo erg uit de hand gelopen, dat hij niet eens meer met zijn ouders wilde praten. “Iedereen zegt dat ik onredelijk ben en dat ik de band met hun kleindochter niet mag verbreken om zoiets. Mensen die dat zeggen zijn notoire domoren.”

Toch heeft de man een compromis weten te bereiken, nadat ook de ouders van zijn vrouw zich afvragen of dit allemaal echt nodig is. Zijn ouders mogen zijn dochtertje komen bezoeken, maar dan moet hijzelf of zijn vrouw in de buurt zijn. “Dit is allemaal hun eigen schuld”, zo besluit de man.

Scroll naar boven