Vader koopt gebruikte auto voor verjaardag van dochter, vindt een briefje dat voor hem is bedoeld

Het kopen van gebruikte auto’s is niets bijzonders. Het is vaak een goedkopere, efficiënte manier om een ​​voertuig te kopen, en veel mensen doen het.

Natuurlijk kan een auto, net als een huis, een hele lading herinneringen vertegenwoordigen voor de persoon die het verkoopt, wat betekent dat het soms moeilijk voor hen kan zijn om het daadwerkelijk los te laten.

Kevin Duke had besloten zijn dochter op haar 16e verjaardag te verrassen door een auto voor haar te kopen. Hij zocht wat auto’s af en vond een voertuig dat aan zijn eisen voldeed.

Nadat hij door de auto was gegaan toen de aankoop werd afgerond, vond hij echter een brief in het dashboardkastje. Het was voor Kevin zelf geschreven en bracht hem uiteindelijk in tranen.
 
Kevin wist dat hij zijn dochter op haar 16e verjaardag wilde verrassen. Hij scrolde door een groot aantal auto-advertenties en kwam uiteindelijk bij een zilverkleurige Ford die veilig leek en in goede staat verkeerde.

De auto kopen

Hij kocht de auto van een vrouw met de naam Sabrina Archey en reed naar huis. Toen hij door de auto ging voordat hij hem aan zijn dochter gaf, bleek echter dat de vorige eigenaar er niet alles uit had gehaald. Of tenminste dat dacht Kevin toen hij een brief vond.

Het bleek dat de brief aan hem was geschreven.
vader koop auto voor dochter

De woorden op het papier waren geschreven door Sabrina.

Emotionele brief

Bij het lezen van de brief kwam Kevin erachter dat Sabrina haar moeder, haar tante en haar zesjarige dochter had verloren bij een woningbrand. Het waren de hoge kosten van de begrafenissen die haar hadden gedwongen de auto te verkopen.

Sabrina onthulde dat de auto haar rust had gegeven op moeilijke momenten en altijd een speciale plaats in haar hart zou hebben. Het was haar wens dat de nieuwe eigenaar beloofde goed voor haar voertuig te zorgen.

De brief luidde: “Aan de persoon die deze auto krijgt, wilde ik je gewoon laten weten wat voor speciaal voertuig je hebt gekocht. Deze auto was van mijn moeder. Ze stierf 25 februari 2015 in een huisbrand samen met mijn 6-jarige dochter en mijn tante. De laatste keer dat mijn moeder met deze auto reed, was de dag dat ze ons verliet.

“Deze auto heeft veel speciale herinneringen voor mij. Mijn huis en alles erin is weg, deze auto is alles wat ik nog had om aan te raken. Het is heel verontrustend dat ik mijn familie, mijn huis ben kwijtgeraakt en nu verlies ik deze laatste band die ik met mijn moeder en kind heb buiten mijn schuld. ”

brief

Kevin besluit te helpen

Sabina vroeg verder dat als Kevin ooit zou besluiten om de auto zelf te verkopen, ze graag eerst van hem zou horen. Ze had niet het geld om het terug te kopen, maar droomde van een dag dat ze financieel zekerder was.

Kevin werd natuurlijk overweldigd door haar brief. Hij wilde Sabrina helpen haar auto terug te krijgen. Samen met een persoon genaamd Tammi Warrington begon hij een fondsenwervingscampagne zodat de auto, “Sylvia”, kon worden herenigd met haar echte eigenaar.

mensen om auto heen

Ze berekenden dat ze ongeveer $12.300 nodig zouden hebben om alle kosten te dekken die nodig zijn om Sylvia terug te brengen naar Sabrina, en ervoor te zorgen dat ze niet zou worden belast met rekeningen en andere uitgaven.

Een tv-zender kwam in contact met Kevin en uiteindelijk werd Sabrina herenigd met haar geliefde auto … het is uiteindelijk allemaal goed gekomen!

Dankzij het mooie gebaar van Kevin kreeg Sabrina haar auto terug. Op het eerste gezicht is het niet veel meer dan een voertuig, maar voor Sabrina is het zoveel meer dan dat: het is familie.

vrouw herenigd met auto

Kevin’s acties hebben me zeker tot tranen geroerd! Goed gedaan.

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook om hulde te brengen aan zijn mooie gebaar.