Vader haat naam dochter: ”Maar heb al een keer gewijzigd”

Vader haat naam dochter: ''Maar heb al een keer gewijzigd''

Een Britse vader heeft toegegeven dat hij de naam van zijn bloedeigen dochter haat. Maar de naam van het meisje, dat pas 13 maanden oud is, is al een keer gewijzigd

Maeve

Het uitkiezen van een babynaam is niet makkelijk. Het is daarnaast niet ongewoon dat ouders wachten met toekennen van een naam, totdat het kindje geboren is.

Maar een vader maakt het wel erg bont. Toen zijn dochter 13 maanden geleden geboren werd, besloten zijn vrouw en hij haar Maeve te noemen. Na zes maanden hebben de twee dat laten veranderen in Mavis. Maar nu is de vader wederom ontevreden en wil hij weer een naamswijziging doorvoeren.

Vader haat naam dochter: ''Maar heb al een keer gewijzigd''

Olive

In bericht op het in Engeland populaire ‘Momsnet’, laat de man weten: ”Toen mijn vrouw zanger was, was ik van plan om mijn toekomstige dichter ‘Olive’ te noemen. Ik heb namelijk een mooie olijfboom. Maar een paar weken voordat ze werd geboren, vond ik Maeve ook wel leuk klinken.

”Toen ze uiteindelijk ter wereld kwam, twijfelde ik tussen de 2 namen, maar de verloskundige heeft me gepushed om een naam te kiezen en dus werd het Maeve. Zes maanden laten vonden mijn vrouw en ik Maeve niet leuk meer en hebben we dat gewijzigd naar Maevis. Maar nu wil ik de naam veranderen naar Olive”, aldus de man die er naar eigen zeggen erg veel stress van heeft.

 

Scroll naar boven