Vader haalt uit naar experts nadat experts hem aanpakken wegens zijn ‘vernederende & wrede’ straf

In bepaalde fases moet je actie ondernemen en hierover met je kind een gesprek voeren. De 39-jarige vader, Matt Cox, uit Swanton, Ohio, was niet gelukkig met zijn 10-jarige dochter Kirsten toen ze in korte tijd voor de tweede keer uit de bus werd gezet.

We zouden graag denken dat onze kinderen engelen zijn, helaas komen we er vaak achter dat dit niet altijd het geval is. Als jij er net achter bent gekomen of vermoedt dat je kind anderen heeft gepest, kan dat een schok zijn en kun je je niet goed voorstellen welke stappen je moet nemen.

Matt kreeg te horen dat zijn 10-jarige dochter een andere student had gepest en dat het zo slecht was dat ze voor 3 dagen was geschorst voor de schoolbus. Haar excuus maakte de zaak alleen maar erger – toen besloot de vader zijn dochter een lesje te leren. les.

Kirsten is van de bus geschorst omdat zij een andere student had uitgescholden en had geblokkeerd om uit de bus te stappen, volgens Daily Mail.

Dit was de tweede keer dat zijn dochter in de problemen kwam door studenten in de bus te pesten. Toen Kirsten thuiskwam en haar vader de bus schorsde. Het duurde niet lang voordat Matt besefte dat ze naast een bullebak ook een claim had.

Kirsten vertelde nonchalant aan haar vader dat hij haar naar school zou moeten brengen. “Ik besefte dat ze het voorrecht had om met de bus of met de auto naar school te rijden en ze waardeerde het niet”, zei Matt.

Maar in plaats daarvan besloot Matt dat hij voor drie dagen zijn dochter zou dwingen de rit naar school te lopen. Papa Matt zat in de auto en reed langzaam achter zijn dochter om ervoor te zorgen dat ze veilig was.

“Vandaag gaat mijn mooie dochter 8 kilometer naar school lopen in 36 graden,” zegt Matt Cox.

“Ik weet dat veel van jullie, ouders het daar niet mee eens zullen zijn, maar dat is in orde. Omdat ik doe wat ik vind dat goed is om mijn dochter een lesje te leren en te voorkomen dat ze wordt gepest. ‘

Maar sinds de video verscheen, hebben ouderschapsexperts gewaakt over de straf van Cox. Velen waren niet onder de indruk van zijn straf, noemden het ‘publieke vernedering’. Hoewel Matt veel steun kreeg van andere ouders, vinden velen dat hij te ver ging. Een advocaat, Sue Scheff, legt uit:

‘Het internet kan zo meedogenloos zijn en je kind zal het steeds opnieuw online bekijken. Het is als zout in een emotionele wond, en het kan lang duren om te genezen – vooral als het een ouder is die ervoor heeft gezorgd. ”

“Wat probeer je te bewijzen?” Ouders op Facebook veroordeelden de vader en beschuldigden hem ervan de pestkop te zijn:

“Matt, doe jezelf en je dochter een groot plezier, vraag advies aan een gekwalificeerde psycholoog / psychiater die pesten begrijpt en de negatieve gevolgen / implicaties begrijpt wanneer je op grote schaal ‘publiek’ over je kind ‘publiceert’,” schreef een Facebook-gebruiker.

‘Wat probeer je te bewijzen?’ Vroeg dr. Laura Markham, een opvoedingsdeskundige en de auteur van ‘Peaceful Parent, Happy Kids’.

Maar, Matt Cox is nog steeds standvastig dat ouders hun kinderen verantwoordelijk moeten houden voor hun daden. Als hij het helemaal opnieuw moest doen, zei Cox dat hij ‘niet één ding anders zou doen’.

“Ik ben een vader die zijn dochter probeert op te voeden. Het is niet oké om gemeen tegen anderen te zijn, omdat woorden en acties levenslange effecten en soms levensbeëindigende effecten op anderen kunnen hebben.

“Ten slotte ben ik een vader die probeert zijn dochter te onderwijzen, niet alles is gewoon een recht, er zijn veel privileges in het leven en we moeten dankbaar zijn. Niets van dat maakt me een bullebak, ‘voegde hij eraan toe.

Uiteindelijk liep Kirsten niet alle 8 kilometer. Na ongeveer 3 kilometer te hebben voltooid, besefte Matt dat ze te laat op school zou zijn als ze zouden doorgaan, dus liet hij haar in zijn truck stappen.

De volgende ochtend gingen ze weer verder waar ze gebleven waren. In totaal was de 8 kilometer-reis verdeeld in de 3 dagen dat Kirsten was geschorst. Matt hoopt nu dat andere ouders hetzelfde zullen doen, omdat volgens de vader de straf het gewenste effect had.

Bekijk de onderstaande video: