Vader gaat verder als baby, ligt aan de borst van zijn vrouw

Vader gaat verder als baby, ligt aan de borst van zijn vrouw

Wanneer je aan borstvoeding denkt, dan associeer je dat automatisch met moeders en baby’s. Toch? Het kan echter ook anders. Dat bewijst Alexander, een vader van drie kinderen. Hij heeft besloten om verder te gaan als baby.

Baby

Alexander en Rachel vormen een gelukkig gezin, maar de man heeft besloten zich voortaan te identificeren als baby en is dus nu ‘jonger’ dan zijn kinderen.

In een recente reportage legt Alexander uit waarom hij dagelijks aan de borst ligt bij zijn vrouw. Het begon een paar jaar geleden, toen het koppel op reis was.

Rachel was haar borstkolf vergeten. ”Er bestond geen andere optie om de druk te verminderen dan borstvoeding te geven aan mijn man.”

Ranzig

Sindsdien heeft Alexander een fetisj ontwikkeld en kreeg hij steeds meer interesse in het kinderleven. Wanneer hij ligt te sabbelen, maakt hij ook babygeluidjes.

Dat Alexander verder gaat als baby, komt hem online op veel kritiek te staan. Onder de reportage, die op YouTube staat, is veel commentaar gekomen.

Mensen vinden het niet normaal dat Alexander aan de borst ligt bij zijn vrouw en vragen of hij ze wel alle tien op een rijtje heeft.

Hij vindt het niet leuk, maar stelt dat kritiek ‘erbij hoort’ wanneer je een verhaal vertelt dat anders is dan anderen. ”Ja, ze praten en haten. Het is wat het is.”

Onderstaand kun je de volledige reportage bekijken:

Scroll naar boven