Een geboorte is een prachtige gebeurtenis, of dit nou een geboorte is van een mens of een dier. Elke bevalling is uniek en de herinneringen die overblijven zullen nooit vergeten worden. Al helemaal niet als dit wordt opgenomen. Dat was het geval tijdens een geboorte in het Santa Monica-ziekenhuis in Brazilië.

Voor artsen en verpleegkundigen is een bevalling niks nieuws. Zij hebben natuurlijk duizenden bevallingen meegemaakt, maar voor Brenda Coelho de Souza (24) was het een nieuwe ervaring. Via een keizersnede beviel ze van haar dochter, genaamd Agata Ribeiro Coelhos, terwijl de vader van het kind het mooie moment filmde.

Maar wat er daarna gebeurde toen Agata was geboren had niemand aan zien komen, zelfs de doktoren niet. Na haar geboorte werd Agata bij haar moeder geplaatst, zodat ze elkaar na de zwangerschap eindelijk konden zien. Toen ze bij elkaar lagen deed Agata iets opmerkelijks, ze strekte haar kleine arm uit om haar moeder te knuffelen en weigerde los te laten

et het paar naast elkaar liggend, beide met hun ogen dicht gesloten, deed Agata iets opmerkelijks – ze strekte haar kleine arm uit rond haar moeders gezicht en weigerde te laten gaan.

Het was een prachtig gebaar van onvoorwaardelijke liefde dat iedereen in de verloskamer emotioneerde. Brenda heeft genoten van het speciale moment het mooiste van alles is dat alles is vastgelegd zodat ze het altijd terug kunnen kijken. Zie de video hieronder:

Brenda vertelde aan Mirror: “Het was een heerlijk gevoel toen mijn dochter me voor het eerst vast hield,” zei Brenda, een administratief assistent. Ik wil iedereen van het medische team bedanken voor hun goede werk en hoe goed ze mij hebben behandeld. Ze waren zo goed voor me! Agata is nu drie maanden oud en het gaat heel goed met haar. Ik ben gek op haar en vind het geweldig om moeder te zijn!”

Wat een prachtige video van Brenda en Agata. Een geboorte is altijd een spannende situatie, maar gelukkig verliep alles vlekkeloos. Raakte de video jou ook zo? Deel dit dan met je familie en vrienden!

Bron: Mirror

Wat vind jij? Reageer hieronder