Vader en moeder laten hun baby van 11 maanden achter

Baby achtergelaten in wasserette

In het Amerikaanse Palm Beach (Florida) hebben twee ouders, een vader en een moeder, hun baby van elf maanden achtergelaten in een snikhete auto. De twee gingen vervolgens urenlang naar enkele kerken om diensten te bezoeken.

Temperatuur

Het verdrietige voorval vond afgelopen zondag plaats, zo melden lokale media. De buitentemperatuur was op dat moment 26 graden.

Omdat de auto was afgesloten, er stond niet eens een raam open, en geparkeerd was in de volle zon, was de temperatuur in de auto zo’n tien graden hoger.

Voorbijgangers

Het meisje lag al meer dan drie uur in de auto, toen bezorgde voorbijgangers haar ontdekten. Zij sloegen direct alarm en zonder dat de ouders aanwezig waren, werd de auto opengebroken.

Een ziekenwagen werd opgeroepen, waarna het baby’tje met spoed werd afgevoerd. Daar aangekomen bleek dat artsen niets meer voor haar konden doen.

Politiechef Mario Augello heeft een persverklaring uitgebracht. Hij heeft geen woorden voor wat er gebeurd is, maar wil de familie veel sterkte wensen met het verlies.

Onderzoek

Momenteel loopt er een onderzoek naar de toedracht. De autoriteiten hebben nog niet gezegd of de ouders vervolgd zullen gaan worden. Ook willen ze de identiteit van de vader en moeder niet bekendmaken. Heel vreemd.

Scroll naar boven