Vader brengt kind niet meer naar school: ”Last van moeders met een vochtig slipje”

Vader brengt kind niet meer naar school: ''Last van moeders met een vochtig slipje''

In de serie opmerkelijke verhalen hebben we er weer eentje voor je gevonden. Ditmaal gaat het om een vader die zijn kind niet meer naar school wil brengen, omdat hij op het schoolplein te maken krijgt met moeders die hem zo knap vinden.

Karl James is vader van een dochtertje van vijf, maar wil haar niet meer naar school brengen. Naar eigen zeggen kan hij dat niet meer, omdat ‘dorstige moeders’ hem zo knap vinden. ”Als ik op het schoolplein sta word ik voortdurend bekeken door moeders met een vochtig slipje.”

@_karljames_😉😂♬ original sound – R.T:))

”Ik heb besloten dat ik mijn kind niet meer naar school breng. Het kan gewoon niet door mijn knappe uiterlijk. Dat is geen pretje. De meeste mensen hebben hier geen last van omdat ze helaas lelijk zijn.”

”Soms zou ik willen dat ik ook lelijk was, want dan zouden die wanhopige moeders mij niet de hele tijd aanstaren. Ik voel mezelf aangeschoten wild.”

”Het is al voorgekomen dat een moeder om mijn telefoonnummer vroeg, maar dat kan ik niet geven omdat ik al een vrouw heb. Door deze gebeurtenis ben ik niet langer in staat om mijn dochter naar school te brengen.”

Ook geen ouderavonden

”Ook ouderavonden moet ik overslaan. Ik vind het vervelend voor mijn kind, want zij kan er ook niets aan doen dat ze zo’n knappe vader heeft. Ik bedank mijn ouders overigens voor mijn uiterlijk.”

”Dankzij hen ben ik zo’n god geworden. Al helpt mijn sportieve levensstijl natuurlijk ook wel mee in de aantrekkingskracht bij vrouwen.”

”De meeste mannen die ik, tot voor kort, zag, zijn uitgezakte vaders met overgewicht. Ze kunnen niet zoals ik zijn, maar als ik had gewild sliepen hun vrouwen met mij.”

@_karljames_When women want superman but they walk past clark kent every day! 🤓🦸‍♂️♬ Superman – Main Theme – 101 Strings Orchestra

Stuurt zijn vrouw

Vanaf nu stuurt Karl zijn vrouw daarom maar naar school. Die moet het meisje brengen en halen, zodat Karl niet meer te maken krijgt met aandacht van vrouwen.

Scroll naar boven